Geri bildirim Bariyer ve Yarasa Uçuş Düzeni

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Mmayuri tarafından 8 Ekim 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Mmayuri

Mmayuri User

Merhaba, BP kimi zaman oyundaki dengesizlikleri görmezden gelse de kimi zaman da bunları düzelttiği için bir umut bu konuyu açtım.
    Yeni gelen X ve Burgu uçuş düzenleriyle emektar Bariyer ve Yarasa epeyce güçten düştü, sırayla inceleyecek olursak:

X düzeni fiyatı ve özellikleriyle tamamen yeni başlayanlara hitap ediyor. Lazerlerin pvpde hasar vermemesi ve şeref puanı kazanamamak yeni başlayanlar için sorun değil. Özelliklerine bakacak olursak %8 hp, %5 pve dmg, %5 exp. Peki bu %8 hp hariç aynı özellikleri taşıyan Bariyeri bir oyuncu 100.000 uridiuma niye alsın? X düzeni yani başlayanlar için iyiyken orta seviyeli oyuncuların rütbe puanlarının geri kalmasına sebep oluyor. Bu yüzden Bariyer oyundan silinirken X düzeni de oyuncu belli bir ilerleme kat ettiğinde anlamsızlaşıyor.

Burgununu çıkışıyla da Yarasa büyük bir darbe aldı %8-%20 arasındaki fark çok büyük. Bu yüzden orta ve ileri seviye oyuncular arasında sadece yapacak görevi kalmayıp sıralama kasmaya uğraşan az sayıdaki oyuncu yarasa kullanıyor.
    Önerim ise Bariyer in hasarının %7,5-8 e yükseltimesi, böylece yeni başlayanlar X düzeniyle başladıkları yolculukta hızlı gelişmek için bir sonraki adım olarak bu düzeni alabilecekler.

Yarasanın hasarı ise %10-12ye getirilerek Burguyla arasında bir rekabet sağlanabilir. Sadece ilk 100deki kişilerin kullanımından çıkıp orta seviye oyunculara da hitap eder.

Yarasanın satışa çıkmasını beklediğimiz bu günlerde yapımcıların da bu sorunun farkında olduğunu umuyorum. Bununla birlikte yıllardır Citadele rework getirmeyen, Kubbe gibi işe yaramayan bir düzen çıkarıp bunu unutan bir ekipten söz ediyoruz:)

Not: Arkadaşlar bu konuyla ilgisiz memnuniyetsizliklerinizi buraya kusmazsanız mutlu olurum.

ERDALBAGGAL bunu beğendi.
  2. iyi güzelde verdiğiniz örnekler birbiriyle hiç örtüşmüyor..hepsinin etkisi farklı mesela yarasa %8 vuruş artırırken tp de artırıyor.oysa burgu vuruşu artırırken herhangi bir tp yada şp artışı söz konusu değil..bana göre çeşitlilik iyi zaten almadan önce bilmeyen birçok oyunca araştırmasını yaparak alıyor..zaten hepsinin kullanım alanı farklı eskiden kapı bittiğinde toplu şp ödülünü artıran bir uçuş düzeni yoktu tp de ise yarasa toplu ödüllere etki etmiyor bariyer ediyordu..mesela ben kapıyı yaparken burgu yada güve eğer toplu pet atacaksam halka kapı bittiğinde ise kıdemliyi kullanıyorum..

3. çok güzel bir yazı olmuş sonuna kadar katılıyorum

4. İstiklal

İstiklal User

Merhaba ;

Yenilenen kurallar gereği bu bölüme açılan konulara anket eklemek zorunludur.

Konu Araçları > Add Poll kısmından konunuza anket ekleyiniz.

24 Saat içerisinde Anket eklenmeyen konular , Kilitlenerek arşive taşınacaktır.

Arşive taşındıktan sonra konunuzu kopyalayarak , Anket ekleyip , tekrar bir konu açmanız mümkündür

İyi Forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.