Baş Belası Low

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve messimel tarafından 29 Ocak 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. messimel

messimel User

Adamlar uridium un dibini vurdular ama hala bir şey yapılmıyor.Ve ban yicekler hakkında örneğin server 5000 kişiyse 2000 kişi ya kalır ya kalmaz ne olacak bu durum

2. .-ProzeN-.

.-ProzeN-. User

Kesinlikle katılıyorum şu lanet uyutma bugünü bir türlü kaldıramadılar. Ben ilk başlarda bir arkadaşımla sürekli yapıyordum ama sonra yapmayı bıraktım çünkü sonuçta bu bir hile ve kullandıkça kul hakkına giriyorum. Uzun bir süredir hiç low yapmadım ama ayak uyduramıyorum başka oyunculara bir arkadaşım low ile 1 m uridium yaptı ben de diğer oyunculara ayak uyduramadığımdan low yapsam mı diye düşünüyorum.

3. Kral-87

Kral-87 User

bende bir kaç tane yaptım ama bıraktım , çok sıkıcı insanı bitiriyo resmen 1 mil uri yapacak kadar low yapan varsa uri için herşeyini verir o kişi :mad:

4. arkadaş gerçekten merakımdan soruyorum low isteyen yapsın isteyen yapmasın niye bukadar sıkıntıya giriyorsunuzki gemim full bende lowa giriyorum mesela lowda bi girip 20 bin uridium kasıyorsam başka haritada kasarken daha rahat bir şekilde 30 bin uridium yapıyorum aynı süreye değişen bişey yokki ? niye bu duruma bukadar taktınız anlamıyorum hak yenilcek ne var bunda ayrıca low normal haritalara göre daha zor ve o ventury falcon denen yaratığın canıda 5 milyon o yaratığı kesmek için elit mermi kullanmak zorunda x1 le anca yarım saatte keser

5. .-ProzeN-.

.-ProzeN-. User

1 m ne ki? Vip üyeliği varmış o bitince 8 m uridium kasıcakmış kafaya koymuş.

6. messimel

messimel User

Yapmıyorum diyenlerde yalan söylüyor bu arada 100 kişiden 90 ı yapıyor. Bir an önce kaldırsınlar yoksa dediğin gibi bizde ayak uyduracaz adam 100k uri kasıyor bu 1000gg demek günde 15k pala demek buda imkansız

aynen bende burda ne hak görüyorum ne de ban sebebi biz herhangi bir program açmıyoruz oyun kendi sorumluluklarında kaldıracaksın abi hata varsa herkes elit oldu

7. Kral-87

Kral-87 User

ilginç.. haklısın kardeşim bütün serverlerde en az herkez 1 kez low buglu yapmıştır

8. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Low hakkında çalışmalar mevcut ve bildiğiniz üzere bazı serverlerde yeniliği denenmektedir.Kısa süre içinde tüm serverlerde geçerli olmasını umut ediyoruz.

İyi forumlar

9. .-ProzeN-.

.-ProzeN-. User

Ben low dan elde ettiğim haksız kazançla gemimi geliştirip önceden kesemediğim kişileri kesersem onların hakkını yemiş olurum. Ayrıca o yaratığı uyutmadan 2-3 droitli bir kişi asla kesemez ama uyutma bugu sayesinde rahatlıkla kesebiliyor. O 5.000 uridiumu o gemiyle gidip normal haritada kasmaya çalışsa, 2-3 kat daha uzun sürer.

10. -Keskin-

-Keskin- User

Merhaba

Lütfen alt alta yorum yapmayınız.

Keyifli Forumlar.

11. messimel

messimel User

Modum işin ilginç tarafı ***** a 2014 ocakda atılmış falcon bugu videoları var tam 1 koca yıl bu 1 yıl da oynayan 89m kişiden 50 m kişi rahat yapmışlardır ban atıılmicak gibi geliyor bana ve olan bize olacak peki falcon normal keserken buga gşriyor diye şikayetçi olanlara ne diyebileceksiniz tallon bile buga giriyor onlarada atacak mısınız

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 29 Ocak 2015
  12. Kral-87

Kral-87 User

haklısın tek century de değil istemsizce boss kris buga giriyor bende bazen

13. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Arkadaşlar bizlerde oyuncuyuz merkezle aranızda elçiyiz bu şikayetlerin hepsi yoğun olarak iletildi zaten.Çözümünü bekliyoruz hepimiz.Er yada geç bu sorunlara çözüm bulunacaktır.

Gerekli cevaplar verildiğinden konu kilitlenmiştir.

İyi forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.