Başarı Ödülleri

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Aerodactil tarafından 24 Ocak 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Aerodactil

Aerodactil User

Daha önce böyle bir konu açıldı mı bilmiyorum (en azından ben bulamadım) ama bence insanları hem biraz oyuna çekmek hem de oynayanları biraz daha şevklendirmek için oyundaki başarılara ödüller eklenebilir.
    Aslında örnek vermek pek istemiyorum (miktarı filan ayarlama) ama olayın kafada canlanması için bir tane vereyim.
    Mesela 100 uzaylı öldürme başarısı var tamamlayınca 200 uridium verecek. (Daha önce de dediğim gibi uridium miktarını öylesine yazdım, uridium miktarı değişebilir, uridium yerine cephane,dosya, vb. verilebilir ya da hepsi bir arada olabilir duruma göre.)
    Sizin düşünceleriniz neler?
    ( Son olarak sizden bir ricam var. Oyuna yeni başlayacak kişileri de düşünüp başarılar zor olsun ödülleri de daha yüksek olsun demeyin. Hem kolay hem zor başarılar bir arada olursa herkes güzelce yararlanır. )

2. Sheva2I

Sheva2I User

katılmayacak bir fikir değil zaten . yalnız ben forumun çok pasif olmasından şikayetçiyim.her kullanıcının günde 1-2kere baktığı yer olsaydı , ah olsaydı . bu nedenle böyle güzide fikirlerin tutulmasıda zor oluyor.

3. Bu fikrini çürütmek imkansız gibi birşey kesinlikle lazım olan birşey.Yeni başlayanlara daha kolaylık sağlanmalı (fazla abartıp adamları elit de yapmayalım tabi) çoğu oyuncu kayıt oluyor birşeyler beceremeyince oyunu bırakıyor.Daha kolaylaşmalı ilk 5 level oyuncular mesela.

4. ben 13lvl im zor onlarhayret

5. Aerodactil

Aerodactil User

Yorumlarınız için teşekkürler ve Sheva2I arkadaşıma katılıyorum forumun canlanması ve oyuncuların daha çok iletişime geçmesi lazım.

6. bencede olmalı

7. WolfWar

WolfWar User

Güzel fikir. Keşke ankette ekleseydin.

8. -UZMAN-

-UZMAN- User

Merhaba,

Yeni oluşacak olan Güncelleme ve Fikir havuzu kurallarına uygun olmadığı için, konu kilitlenip arşive taşınmıştır.

İyi Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.