Başarılar kısmında olan uridium toplama

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Traubbe tarafından 2 May 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Traubbe

Traubbe User

Merhaba;
    Benim sorum şudur Başarılar kısmındaki Topla seçeneği altında olan Uridium toplama başarısında 177K civarı Uridium topladığım yazıyor.Ben 177K Uridium topladığıma inanmıyorum oyuna başlayalı 2 hafta oldu ve Uridium çektim.Uridium çektiğimde Başarılar bölümünde olan Uridium kısmına da çektiğim Uridium işler mi?
    Umarım anlatabilmişimdir.

2. Ben başarıları hiç anlamıyorum kaç yıllık oyuncuyum gemiyi o kadar geliştirdim daha 1.075.576 uri topladın diyor. Eğer çektiğiniz uri miktarı söylediğiniz miktara yakın ise başarıya işlemiş olabilir.

3. Traubbe

Traubbe User

75K Uridium çektim x3 zamanında 2 defa ama 75K işlese 2 defa 150K olur bu sefer 20K uridium kasmış olamam daha fazla kastım ama 177K kastığımada inanamıyorum maalesef.

4. Bence çektiğiniz uride başarılara yazılmakta.

5. Traubbe

Traubbe User

Olabilir bilgi için Teşekkürler.

6. Rica ederim eğer oyunda yeniyseniz "Soru-Cevap (Tek Konu)" konuma bakabilirsiniz yeni ama zamanla gelişecektir. :)

7. Traubbe

Traubbe User

Saol bi gözatarım geçen sene de oynayıp bıraktım oyunu bi kaç nedenden dolayı.Oyun hakkında bilgilerim fazladır

8. Kıta40

Kıta40 User

177.000 uri toplamışsındır. zaten ilk başlangıçta çok rahat uri kasıyorsun. hem bu kadar kasmamış olsan ne farkedecek başarıda artmış artmamış sana fayda sağlamıyor ki :)

9. Kendisesin

Kendisesin User

Uri toplama görevlerinde sıkıntı vAr supporta bildirdim fakat bir sonuç alamadım

10. Traubbe

Traubbe User

Çoktan beri var bence daha yeni olan bir durum değildir.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.