Başınıza gelen en kötü olay

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve MMO|SOLDİ€R® tarafından 27 Temmuz 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Arkadaşlar bu dramdır
    arkadaşın hesabına girmiştik....kafalar iyidi azıcık

8 iris 1 apis 1 zeus...

droid tamir cpu var dedi x1 le cubi kesmeye kalktık olmadı patladık

sonra baktık droidler yüklenmiyor sayfa yenile falan falan patlamış droidler
    o gün çocuktan esrarengiz küfürler duydum yaratıcı bir şekilde sövmeye başladı ee haksızda sayılmaz

Sizin başınıza neler geldi?

Yuki*-*Haru bunu beğendi.
  2. Çok yaratıcı bi konu *-*

Ben anime izlerken babam sansürlü olması gereken yerde odaya girdi...Bana sadece baktı 2 dakika öylece kaldı..Sonra kapıyı kapattı..

Ben anime izlemeye devam ediyordum.Birden elektrik gitti..Sigorta atmış olabilir deyip aşağı indim ve evet cidden sigortamız atmış.

Yukarı çıktım odama girdim , birde ne göreyim ; bütün o çizimlerle dolu defterlerim , listesini hazırladığım videolarım hepsi gitmiş :( önümde yırtıyor :'(

Gittim 2 saat ağladım......Sonra anime izlemeye devam *-*

3. Angel•3

Angel•3 User

Phoenix'e patlamak...

4. GREED

GREED User

Bir klani daima gucsuz yerine koyup sinirlendirip pVP de iyi bir dayak yemek isin kotu kiemi savas adildi hile yoktu

5. Darion26

Darion26 User

Kışın ayakta küçük ve dik bir kaydıraktan kayıp parkın diğer tarafına uçup kolumu kırmak :p

GREED bunu beğendi.
  6. Okul kantinin merdivenlerinden kayıp sağ diz kapağımın parçalanması...

(Çok pis delinmişti ama geçti hala izi var)

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.