baska gemıye esya aktarma

Konusu 'Yeni Başlayanlar' forumundadır ve Mad7Luke tarafından 17 May 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Mad7Luke

Mad7Luke User

merhabalar uzun zamandır oynamıyordum karantına gunlerınde aklıma geldı yenı hesap actım fakat soyle bır sorunum var elımdekı hıc bır esyayı aldıgım yenı gemıye aktaramıyorum sayfayı yenılıyorum esyaları cıkartıyorum yıne de gozukmuyor dıger gemıde

2. _-Thanatos-_

_-Thanatos-_ Guest

Merhaba,

Envanterinizde olan malzemeler aktif olarak bir gemiye takılı mı? Daha iyi yardımcı olabilmek adına ID gözükmeyecek şekilde kırpılmış fotoğraf olarak hangarınızda takabilceğiniz malzemelerin ekran fotoğrafını atabilirmisiniz?

İyi Forumlar.

3. uninstable

uninstable User

Gemilere girince iki konfiyide sil. "KONFİGÜRASYON" yazısının hemen yanındaki simge.

4. Mad7Luke

Mad7Luke User

cıkarttım hepsını yenıledım hatta oyundan bıle cıktım gırdım ama olmuyor

5. _-Thanatos-_

_-Thanatos-_ Guest

Merhaba,

Konfigürasyonunuzu sıfırlayıp yeni geminizi dizebilirsiniz. Ekran fotoğrafı atmanız durumunda daha iyi yardımcı olabilirim. 1. ve 2. konfigürasyon olarak

İyi Forumlar.

6. Mad7Luke

Mad7Luke User

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 17 May 2020
  7. _-Thanatos-_

_-Thanatos-_ Guest

Merhaba,

Envanterinizde bulunan ekipmanlar 2. Konfigürasyonunuzda takılı haldedir. Sıfırlamanız halinde başka gemiye dizebilirsiniz.

İyi Forumlar.

8. Mad7Luke

Mad7Luke User

oh be sonunda tesekkurler

9. _-Thanatos-_

_-Thanatos-_ Guest

Merhaba,

Rica ederim. Konuya gerekli cevap verildiğini düşünüyorsanız konunuzun kilitlenmesini talep edebilirsiniz.

İyi Forumlar.

10. Mad7Luke

Mad7Luke User

tekrardan tesekkurler kıltlenebılır

_-Thanatos-_ bunu beğendi.
  11. _-Thanatos-_

_-Thanatos-_ Guest

Merhaba,

Rica ederim herhangi bir sorunuz olması durumunda Forum Kanalında konu açarak gerekli desteği alabilirsiniz :) .
    Talebiniz üzerine konunuz kilitlenmiştir.

İyi Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.