Öneri Başka Ne yapabilirim?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve xXömercanXx tarafından 13 May 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Selam herkese. Oyunu bir kaç aydır faal olarak oynuyorum ve bir noktaya ulaştım. Artık yapacak bir şey bulamıyorum ne yapabilirim tavsiye verin :)
    Gemi: Sayborg
    yeni lf4: 11 adet
    havoc herkul full spartan için bölünme yeteri kadar yok almayı da düşünmüyorum
    geliştirmeler: diroitler 16 seviye kalkanlar yarısı 16 yarısı 12 seviye
    Bu kadar :)

2. elit kas savaş

3. Mcqeen

Mcqeen User

Spartan farmlamaya bak.

4. onu zaten yapıyorum full öyle devam ediyor.
    spartan kas sonra tekrardan herkül kas çok uzun geliyor o yüzden pek niyetim yok açıkcası.

5. Mcqeen

Mcqeen User

Mecbur kasmak zorundasın. Yoksa savaşlarda çok zayıf kalırsın.

6. daha bir şey yok ki geminde, 11 lf4 yetmez cyborg için 46 lf4 yapman lazım , pet 20 lvl olmalı, tüm slotları açmalısın, spartanlar için üşeniyorsun ama full gemi için şart, bu gemi ile ancak zayıf gemileri kesersin, diğerlerinden kaçarsın yada kesilirsin, daha çok çalışman lazım, argeyi 50 yapmalısın, daha neyin var neyin yok bilmiyorum ama kendine hedef belirle onu tamamlayıncaya kadar uğraş sonra başka bir hedefe geç, bu şekilde gemini fulle.

7. lf4 full yenilerden 11 adet var. pet 20 slotlar çoğunlukla açık bunları belirtmeme gerek yok diye düşündüm.

8. o zaman ben olsam spartan için ve daha fazla yeni lf4 için uğraşırdım.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.