Başka sekmeye geçildiğinde oyun düşme süresi.

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Death-Defying372 tarafından 19 Temmuz 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Ayarlar sekmesine , başka sekmedeyken oyun düşme süresi uzatılsın veya benim fikrim gibi yapılsın mı

1. Kesinlikle katılıyorum.

75,0%
  2. İkiside olur.

25,0%
  3. Böyle daha iyi.

oy sayısı 0
    0,0%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhaba adminlerim
    Başarılarınızı , başarmaya çalıştıklarınızı ve oyunu geliştirmenizi anlıyorum ve tebrik ediyorum.Fakat başka sekmeye geçince oyun 5 saniye sonra düşüyor.Paladiumdayken başka sekmeye geçiyorum direk oyun gidiyor ve bu geliştirme kötü olmuş adminim.Bunu eski haline çevirmeyi çok isterim.3D gibi aç kapa olması bizim için çok iyi olurdu.Mesele başka sekmeye geçince 5 saniye sonra kapatılsın , 30 saniye sonra kapatılsın , 5 dakika sonra kapatılsın diye seçenekler olması oyunu daha iyi hale getireceğine inanıyorum.Kolay gelsin.

2. Sadece uzatılması görüşündeyim 3-4 dakika olabilir.

3. Uzatılmasıda uygun fakat istemeyen arkadaşlar için de böyle bir seçenek olması iyi olurdu diye düşündüm.

4. Birşey diyeceğim, ben opera kullanırken 5 saniye sonra kapatıyor. Fakat firefox kullanırken kapatması uzun sürüyor. Tarayıcı farkı olabilir mi? Değilse bile oyum evet.

5. Dostum kimse istediği gibi ayarlayamaz , çünkü düşme süresinin azalmasının bir sebebi var.

Zaman ayarlanabilse , herkes 30-40 dakikaya ayarlar peti palladiuma vs. Bırakır.30 dakika sonra gelir tekrar gemiyi oynatır bir 30 dakika daha bekler..

Yani sadece uzayabilir diye düşünüyorum.Önceden 20 dakikada bir atıyordu , şimdi 20 saniye sürmüyor.

6. coder545

coder545 User

bunun icin chrome dan maxthona gectim baya duruyo eskisi gibi

7. Anarcyh

Anarcyh User

hiç biri çünkü o zaman gemini palaya koy satlerce petin tek başına toplasın olumsuz görüşüm

8. bende uzatılmasını isterim.hemen oyundan düşüyoruz sürekli yeniden bağlanmaktan bıktım

Death-Defying372 bunu beğendi.
  9. E tamam da 2 dakika cephane alayım, açık arttırmaya bakayım diyorum hemen bağlantı koptu. En azından bir dakika versin.

10. WolfWar

WolfWar User

Güzel fikir. Bunun sıkıntısını çok çekiyorum +1

Death-Defying372 bunu beğendi.
  11. Beyler beni yanlış anlayan arkadaşlar olmuş onları bir düzelteyim.Bu fikirde ben 30 dakika , 1 saat gibi seçenekler olsun demedim.Mesela sınırı olur.Sınır 5 dakika , 10 dakika olur.Yani istediğimiz gibi uzatabilme olanağımızda olmayacak.
    Bana katılan ve oy veren arkadaşlara teşekkür ederim.İyi oyunlar.

Ben chrome kullanıyorum.Bazen bendede oluyor kapanması uzun sürüyor 30 saniye gibi.Ama çoğu zamanda hep kısa sürüyor.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 20 Temmuz 2015
  12. mözilada 2-3 dk bekliyor mozila oynıom :D

WolfWar bunu beğendi.
  13. coder545

coder545 User

maxthonda normal 15 dk kaliyo

14. Sizin önerdiğiniz diğer tarayıcıları da denedim.Evet gerçektende daha uzun süre kalıyordu.Fakat ne zamandan beridir chrome'u kullandığım için pek alışamadım.Ama eminim birkaç gün kullanırsam alışacağım.

15. Merhaba,

Farklı tarayıcı kullanarak çözülebilecek bir çözüm alışkanlıklarınızı değiştirmeniz gerekiyor maalesef :)
    Daha nice öneri ve fikirlerinizi bekliyoruz.
    Forumda aktif kalmanız temennilerimle.

Konu kilitlenebilir.

İyi Forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.