Öneri Baskın İçin Konfi Önerisi

Konusu 'Yeni Başlayanlar' forumundadır ve vDimitri tarafından 22 Temmuz 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. vDimitri

vDimitri User

Gemi özellikleri;
    27 arge
    13 prometheus 10 gelişmiş gerisi normal lf4(geliştirmesiz)
    full bo2(geliştirmesiz)
    10 droid(ortalama 8-9 seviye geliştirmeli)
    10 havoc 3 hercul
    droid düzenlerinin hepsi mevcut
    hammerclaw ve mimesis dışında tüm gemiler mevcut

genellikle tek başıma baskın atıyorum. Bazı gemiler görüyorum gemisi hem full hız adamdan kaçamıyorum hem kalkanı çok bitiremiyorum hemde hafife alınamayacak kadar hasar veriyorlar.

gemimin özelliklerine göre bu tarzda ortaya karışık konfi öneriniz nelerdir

2. Hız konfisinde diroitlere 12 kalkan 8 lazer koyuyorlar. Bir de bo1-bo2 destekler olunca hem hasar, hem de savunma yönünden iyi bir konfiniz oluyor.

vDimitri ve Darion26 bunu beğendi.
  3. Perseus.

Perseus. Guest

Merhaba,

Herculesler tam olmadığı için benim tavsiyem
    1.Konfi:Gemide Hız jeneratörleri, Diroitlerde Geliştirilmiş LF-4 ve Prometheus Lazeri (Avcı)
    2.Konfi:Gemide Hız jeneratörleri, Diroitlerde 12 kalkan-8 Prometheus Lazeri
    Geliştirmeleriniz ve Ar-ge'niz eksik olduğu için birebir savaşlarda dezavantajlı durumdasınız bu sebeple anlık yüksek hasar verip kaçarak savaşma tarzını kullanmanızı tavsiye ederim. Bu sayede rakibin ağır konfigrasyona geçmesini engellersiniz.

İyi forumlar.

.Paradoks. ve Minerva bunu beğendi.
  4. vDimitri

vDimitri User

Teşekkür ederim önerilerinizi uygulayacağım

Sempatik.57 bunu beğendi.
  5. SiYaHPiLoT

SiYaHPiLoT User

Oyunq basladigim günden beri sürekli avcı konfide gezerim baskında . Yani şu şekilde ;
    1. konfi : Gemi full hız , diroitler lazer.
    2. konfi : Gemi full kalkan , diroitler 3 tanesi kalkan gerisi lazer.
    1. konfiyle geziyorsun. Canin az sananlar direk sana sıkacaklar zaten. onlar sikar sikmaz direk instayi açacaksın ve 3 saniyede kesilebilecek bir düşmansa zaten keseceksin. Ha kesemeyecegin bir düşmansa instadayken 2 saniye avcıda sıkıp direk kalkanlı konfiye geçip dp yenileme lazer teknolojisini aktif edeceksin. Evet bu biraz masrafli ama durmadan 350 kill aldığımı bilirim :)