"Baskıncı" Mor Ünvan Hk.

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Yagmuradam_TR tarafından 15 Ağustos 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhabalar sayın hocalarım.

Ben oyunda çok nadir gemilerde görüyorum mor şekilde ünvanlar mevcut. Baskıncı ünvanını nasıl alabiliriz acaba ? Araştırdığımda düzgün bir kaynak bulamadım maalesef. Bilen abilerimiz kardeşlerimiz yardımcı olursa sevinirim :)

İyi forumlar herkese :)

asifener1 ve carljhonson15 bunu beğendi.
  2. HASAFET.

HASAFET. Guest

Merhabalar,

Bazı ünvanlar eski etkinlikte sıralamaya girmiş kazanmış oyunculara verilen ünvanlar bunlar ünvan görünümünde yok çünkü o etkınlıkler artık gelmiyor şuan kazanabileceğiniz kırmızı ünvanlar mevcut oda 22lvl büyük görevler 250 Uber protegit , 10bin düşman yok et gibi..
    Bunlara eklemek isteyen olursa ekleme yapabilir.

İyi Forumlar.

carljhonson15 bunu beğendi.
  3. @HASAFET. Teşekkürler modum. Bir ricam daha olacak kırmızı ünvanlarda neler var acaba ? ve nasıl alınıyor. Böyle bir konu vars link atabilir misiniz ?

4. -gemi2012-

-gemi2012- User

baskıncı unvanı yapılan korsan etkinliğinde 1. sırada olan klan üyelerine verilmiştir

VALEYARD bunu beğendi.
  5. @-gemi2012- Çok sağolun hocam beni aydınlattığınız için :)

6. Merhaba,

Bu konu üzerinde gerekli bir link mevcut değil.
    Ben sizi bu konu üzerinde bilgilendireyim:

Kırmızı Başlık 10.000 Düşman Yok Etme Görevi sonrasında verilmektedir.
    Bu görevi yaptığınızda sizde buna sahip olabilirsiniz.

İyi forumlar dilerim..

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.