baskınlar azalsın

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve -chuckyyy- tarafından 26 Ekim 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. -chuckyyy-

-chuckyyy- User

Ben tr 6 mmo da oynayan bir oyuncuyum pazar günleri x3 geliyo 3 4 gün x8 den x7 e gecemiyoruz su x3 ü dakka bası cıkarmayın para kazancaz diye 2. şu yaratıkların verdigin tp şp yi yükseltinde sudan 2 gündür kasılamıyorum 1-7 1-6 düşman var başkada harita yok nerede kasılıyım 1.3 demi kasılıyım 2 gündür 1-6 gidiyom patlıyom kapatıyom oyunu buna cözüm arıosanız sürekli x3 çıkarmıcaksınız bide yaratıklardan gelen ödülleri cogaltcanız o kadar yenilik yaptınız daha halen kristallon 128 uri veriyo 1 zeus almak için 10000 kristalln kesmek lazım bu mantık işi deyil 2 gün sonra yine botlar hileler filan cıkcak sonrada oyuncularımız degerli oyuncularımız diye kıvranıyosunuz neden 2009 2010 da bot yoktu 2010 daki oyunda gerek yoktu .

2. Baskınlar olmasa DarkOrbit çöker
    -1

3. -chuckyyy-

-chuckyyy- User

ya arkadaşım ben sana ne diyorum x8 den x7 e gecemiyorum bu baskınmı sence ? eziyet bildigin darkorbit çokermiş bide bilmiş bilmiş sanki ona bakılırsa bende gemiyi yavas yavas diziyorum 1 aya bende 10 iris seviyelerine gelirim ama gücsüzleri biraz düşünün ne kadar bencilsniz

4. aynen kasılamıyoruz ama hiçte baskın olmasın diye bişide yok sadece baskı sayıyı biraz azalsın +1

5. -Andromeda-

-Andromeda- Guest

Merhaba

DarkOrbit zaten bir savaş oyunu baskınlar olmadan tadı çıkmaz ayrıca bizler oyunda kurallar çerçevesinde kimin ne yapacağına karışamayız. konu kilit

iyi forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.