BAŞLA DAN SONRA BAĞLANMIYOR!

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve TR-Barbaros-TR tarafından 8 Ağustos 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Öncelikle merhaba! oyuna bir süredir girmiyordum ama şu ara giremiyorum. Yeni ekran yüklenip başla dememe rağmen bağlantı sağlanmıyor. Kutular dönüyor ama bağlanmıyor en son 4 - 5 dakika sonra bağlantı kurulamadı deniyor. Bağlantıyı kurmak için ne yapmalıyım? Cevabınızı bekliyorum.

2. Nefes

Nefes User

Merhaba

Farklı tarayıcılar kullanarak deneyiniz ve hatta maxton tarayıcı indirip deneyiniz
    Flash player güncel olmayabilir güncelleyiniz
    Çerezlerinizi temizleyiniz
    Antivirüs programınızı kapatıp deneyiniz
    İnternet kaynaklı olma olasılığıda yüksektir Bir modemi 1 den fazla kişi kullanıyor ise donmalar kapanlar ve kopmalar çok yüksek ihtimallidir.

3. Ayrıca kullandığın tarayıcıda hiçbir veri kalmayacak şekilde silip tekrar yüklemeyi deneyebilirsin. Eğer bu da işe yaramaz ise resim veya video çekip Support'a mail atabilirsin.

4. Merhaba ,

Genel olarak mod'umuzun belirttiği gibi virüs programı kaynaklı olabiliyor. Sadece oyunu oynarken geçici olarak devre dışı bırakabilirsiniz.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.