başla yazısı gelmiyor

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Ambitionz_Az_A_Ridah tarafından 21 Eylül 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. oyundaki sorun düzeltildi oyuna girdim ama sayfayı yenileyince yine girlmiyor başla yazısı gelmiyor lütfen yardım

2. Nefes

Nefes User

Merhaba

Biraz bekleyiniz ara ara denemelere devam düzeltilecektir.

3. gene girmiyor yav

4. deniyorum durmadan yeniliyom bazen tarayıcıyı kapatıp acıp yine deniyom olmuyo

5. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Arkadaşlar üstlerimize mail attık bizde bekliyoruz bir açıklama yok maalesef.

İyi forumlar

6. modum gçen sefer sorunla karşılaşanlara 500 eneji verlimişti bu seferde yine onun gibi bi ödül olacakmı ?bnce olmalı hemde geçen seferkinden fazla olmalı 2 kere üst üste sorun yaşatılmazki bizlere.en azında lf4 günü boşa gittiği için lf4 verilsin 1 adet

7. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Bu konuda bizlerin elinden gelen birşey yok maalesef.

İyi forumlar

8. Win[RAR]

Win[RAR] User

yav arkadaş bi sürü konuya oldu demişsiniz ama yok ya yükleniyor yazısı yarıda kalıyor kaç kere denedim herşeyi yaptım çerezler falan onlar hikaye insanları bu kolay şeylerle kandırmayın artık yeter kullandığım bilgisayar win8 ve defender kullanıyorum yani bu eset falanda deil ama gene olmuyor ya bi bakın artık ya yeter

9. girmiyor ya yemek yemeye gittim geldim hala başla yazısı yok onca kutu boşa gitti tonlarca anahtar vardı

*_*KOCAYUSUF*_* bunu beğendi.
  10. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Ben ayrıca sizler için lf4 gününün boşa gittiğini açıklayan bir mail ilede bildirim yapacağım.Lütfen sabırlı olunuz.

İyi forumlar

YenilMezleR- ve ÈrroR_™ bunu beğendi.
  11. Nefes

Nefes User

Merhaba

Bundan 10 dk önce düzeldi ve düzeldiği için yazmıştım şimdi yeniden bir hata oluştu oldu yazmamın sebebi bundan dolyıdır bekleyiniz sorun üzerinde çaılışılıyor.

12. Win[RAR]

Win[RAR] User

kusura bakmayın modum ama kafayı yicem

13. ben yedim bile .

14. Nefes

Nefes User

Merhaba

Bakın arkadaşlar bütün gereken şikayetleri kapsayan mailimizi gönderdik bizlerde sizler gibi bekliyoruz az sabır lütfen bir telafi umarım olur bekleyiniz.

ÈrroR_™ bunu beğendi.
  15. iyiki uri çekip anahtar almadım düşünüyordum :S sadece tr sunucularımı giremiyor ?

Son düzenlenen: 21 Eylül 2014
  16. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Evet genele hitap etmekte olan bir sıkıntı çözümünü beklemekteyiz hepimiz.

İyi forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.