Başlangıç CM den şikayetçiyiz

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve κuδƦε†lι†üƦκ2 tarafından 3 Eylül 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Arkadaşlar oyunun bağlantısı kesildi ve sonra tekrar bağlandığında herkes birbiriyle sizde de bağlantı kesildi mi diye konuşurken Başlangıç[CM] soru soranlar bann lanacaktır dedi ondan sonra soru sormakta mı yasak vb. konuşmalar başladı herkes teker teker bannlandı bu arada Soğuk[CM] de vardı o insanları birkaç kez uyardı fakat başlangıç bir kere uyanıp bağlantım kesildi 3-1 de başladım neler oluyor diyeni bannladı.Ya adam daha yeni bağlanmış senin 45 sn önceki attığın uyarıyı nasıl okusun bende yazdım şikayet edeceğimi benide bannladı. Başlangıç[CM] den şikayetçiyim diğer şikayetçi olan arkadaşlar da buyrun konuya.Dediğim gibi Soğuk[CM] yle ilgili bir şikayetim yok şikayetim Başlangıç[CM]'ye

2. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Chatte cm leri görevinden gereksiz yere alıkoymak ceza sebebidir.Yani sorularınızın yeri chat değil forumdur.

İyi forumlar

3. Fantom

Fantom User

Öncelikle merhaba kardeş. Ben TR6 oyuncusuyum chatte en samimi en cana yakın olan CM ' yi şikayet ettiğini farkettim. Bunu bir savunma olarak kabul etme asla fakat bu kadar iyi bir CM yi neden şikayet ettiğini anlamış değilim. Asla ayrım yaptığına kurallara aykırı birşey yaptığına şahit olmadım, herzaman chatte canayakın bir tavır ile gördüm onu. Kimseyede boşu boşuna ban atacağını düşünmüyorum. Çoğu CM ' ye seslendiğimizde cevap bile vermiyor fakat Başlangıç CM her soruya cevap veriyor, ben bile ilk gördüğümde şaşırmıştım açıkcası fakat böyle iyi ve görevini yapan bir CM yi şikayet etmende beni şaşırttı umarım herşey yoluna girer iyi oyunlar :))

4. coder545

coder545 User

soruyu cme sormuyolar ki oyuncular birbirine soruyor. fantom kardesim , insan istedigi kadar iyi olsun yaptigi kotu bir davranisi notrlemez

5. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Bu tür şikayetlerinizi supprota yapabilirsiniz.Bizlerin forum üzerinden birşey yapamayız.Ancak cm arkadaşımın işleminde bir hata olduğunu sanmıyorum.Çünkü chatte soru sormak hatadır.Soruların yeri forumdur.

İyi forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.