Başlangıç görevleri hakkında

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve BlackGhost™ tarafından 3 Temmuz 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Yeni bir hesap açtım , başlangıç görevlerinin bir kaçını yaptım gemimi değiştirdim.Görevler henüz bitmedi..Devolarium Attack dahil.

X-3 ve X-4 haritalarına gittiğimde ve hatta düşman haritalara gittiğimde kimse bana dalamaz , bende kimseye dalamam..

Soru şu : Başlangıç görevlerini bitirmeden full olabilir miyim ? (Yarı full) Ya da başlangıç görevlerinin süresi , sınırı var mı ?

2. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Başlangıç görevleri bittiğinde eğitiminizde tamamlanmış oluyor.

Saldırı almaya başlarsınız.Eğitim esnesında da siz saldırırsanız düşmanda size saldırır.

Keyifli Forumlar.

•*Sehzade*• bunu beğendi.
  3. Başlangıç görevlerini yapmadan sadece NPC keserek full hale gelebilirmiyim , merak ettiğim bu.

Yaptığımız yanlış bir şey başlangıç görevlerini sonlandırabilir mi ? Belirli bir süre , level sınırı var mı ?

4. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Başlangıç görevlerini yaptıkça level atlıyacağınızdan,bunu başaramassınız.Level olarakta yanlış hatırlamıyorsam 5 level olması lazım.

Keyifli Forumlar.

BlackGhost™ bunu beğendi.
  5. Teşekkür ederim modum.

Konu kilitlenebilir.

6. Merhaba ,

Konu istek üzerine kilitlenmiştir.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.