Başlangıç görevleri

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ςєђєηηємβєĸςıѕı tarafından 23 Temmuz 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhaba arkadaşlar şunu sormak istiyorum. Hesabımı çok önceden açmıştım uzun bi süre girmedim şimdi tekrar başladım 10 leveldi hesabım ama yeni hesap açtığımızda gelen başlangıç görevlerini yapma gibi bi şansımız var mı bildiğiniz gibi bir kaç elit eşya hediye veriyor ve uridium bunları önceden ben almamıştım

2. Merhaba ;

Hayır, başlangıç görevlerini yapamazsınız. Bunun için baştan bir hesap açmanız gerekmektedir.

Keyifli Forumlar.

3. Ama önceden bu görevlerdeki ödüller bunlar değildi neden şimdi alamıyoruz onları ?

4. Başlangıç görevleri güçsüz/yeni başlamış arkadaşlar içindir. 22 seviye olan oyunculara verilmediği gibi 10 seviye olan oyunculara da verilmedi. Belirli bir TP aralığı vardır, o TP'den fazla TP'si olan oyunculara Başlangıç Görevleri verilmez. Fazla bir yol gitmiş sayılmazsınız, yeni bir gemi açıp gün içerisinde aynı düzeye getirebilirsiniz.

Keyifli Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.