Başlangıçta hangi kapı?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve nighthawk_[TR]_38 tarafından 12 Kasım 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhaba,

7 level petim var ve kamikaze modülü almadım henüz. Bu halimle galaksi kapısı yapmak istiyorum. Test serverda full goliath (sentinel tasarımıyla) x4 sıkarak 1 saatte alfa kapısını bitirdim. Normal hesabımdaki geminin özellikleri ise aşağıdaki gibidir. Sizce hangi kapıyı yapmam benim için avantajlı olur ve hangi kapı daha kolay yapılır?

Gemi : Goliath (Enforcer,Veteran vs tasarımlar var)
    27 LF3 , 2 LF4 , elit hız, elit kalkan
    6 iris, 2 flax
    7.seviye pet (hammadde toplayıcı vs modüller var. kamikaze 1 var)

2. Bu gemi ile alfayı ve zetayı çok rahat yaparsın, beta da belki biraz zorlanır ama onuda yaparsın. Kamin olmadığı için uzun sürer sadece. Başlangıç olarak ise zeta veya alfayı tercih etmelisin. Bence gelişmekte olan birisi için kapı sıralaması şöyle olmalı. Daha doğrusu ben bu sıralamayı takip ettim ve zorlanmadan yaptım.

Alfa > Zeta > Beta > Epsilon > Delta > Gamma.

3. -UZMAN-

-UZMAN- User

Merhaba,

Yeni başlayanlara veya sizin gibi biraz gelişmiş üyelere şidetle zeta yapmasını öneriyorum. ;):p:mad:
    Ve bu kapıyı ne kadar çok yaparsanız gelişmenizde o kadar katkısı olacağına da inanıyorum :)

İyi Forumlar.

4. Cevaplar için teşekkür ederim. Zeta kapısı kamikaze olmadan ve x1 sıkarak bitirilebilen bir kapı mıdır? Boşuna gg basmayalım zetaya :)

5.  
  6. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Öncelikle Forumda yönetici uslubuyla yazılarınıza başlamanız,kurallar gereği uygun değildir.

Size önerim Alpha kapısından başlamanızdır.

Zeta kapısını,kamikaze olmadan X1 le bitirmeniz çok zamanınızı alabilir.

Tam gelişmeden zeta kapısına başlamayın derim.

sametonur1905

Verilen cevapları koplayıp yapıştırmanızın konu ile alakasını çözemedim.

Keyifli Forumlar.

7. Goliath 1lf4. 18 lf3 elit hız\kalkan pet yok almayı düşünüyorum. Sizce zetayı geçermiyim

8. Arkadaş çözdüyse problem yok benim için, keza onunla konuşuyorum.

9. Merhaba yazmak yönetici üslubu mu oluyor? Yasaksa nasıl başlamalıyız yardımcı olur musunuz?

Bu konu haricinde, "tam gelişmeden" derken neyi kasdettiniz? Belirli bir seviye var mıdır mesela şu kadar damage verince yapmaya başla gibi?

Son düzenlenen: 12 Kasım 2015
  10. Merhaba ,

Görevliler olarak bizler şu anda benim yazdığım şekilde yazıyoruz. Merhaba v.b. şeyler yazmak yasak değil mesela Merhaba deyip yanından devam edebilirsiniz.

Diğer tam gelişmeden kısmına gelirsek LF-3 , B0-2 , Hız vb. şeyleri yeterli sayıya ulaştırmadan anlamında kullanılmıştır. 8 İris , 31 LF-3 , 20 B0-2 ve ilk aşama için yeterli arge dağıtımı yapmış olmak işinizi kolaylaştıracaktır.

İyi forumlar.

11. Zeta'ya kaptır gitsin ödülleriyle zaten bayağı bir yol katedeceksin, Havoc'ları tamamlayana kadar Zeta'dan şaşma. :)
    Kamikazesiz full lf3 bir goliath ile ortalama 2 saat sürer.(beslemeli x1-x2 sıkarak)

12. SpookS

SpookS User

Merhaba,

Petinizin seviyesini 8 yaptıktan sonra kamikaze 3 alın ve hiç bir başka kapıya yönelmeden zeta kapısına yoğunlaşın şuan zetayı x1 cephane ile rahatca bitirebilirsiniz.

Keyifli forumlar.

13. Alfa ve zeta kolay kapılar onlara öncelik verebilirsin.Beta ve gamma da yapılabilir ama kamikaz eolmadığı için özellikle gamma da kristallinlerde zorlanabilirsin hem cephane fazla gider hemde pc iyi değilse 80 kristallin aynı anda pc kaldırmayabilir.Onun dışında Delta çok çok kolay yapılabilir oyundaki en kolay kapı diyebilir.Ödülleri makul ama parça sayısı fazla o biraz zorlar.
    Sıralama vermek gerekirse bence şöyle yap:
    Delta > Alpha > Zeta > Lambda > Beta > Kappa v.s. diye gidebilir.

14. Cevaplarınız için teşekkür ederim. Kafamda bir plan oluşturdum bu cevaplar ile. Konu kilitlenebilir.

15. Merhaba ,

Konu istek üzerine kilitlenmiştir.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.