Başlarım böyle oyuna!

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve .-ProzeN-. tarafından 24 Eylül 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. .-ProzeN-.

.-ProzeN-. User

Gemim goliath full elit hız + promerium besleme ve hızımı düşüren bi etken yok yani bi goliathın ulaşabiliceği max. hızdayım ama buna rağmen başka goliathlar bana fark atıyo bu yüzden kaç kere düşman kaçırdım artık cinnet geçiricem böyle bi şey mümkünmü! karşımdaki goliath ulaşabiliceği en yüksek hızda olsa bile benimle aynı hızda olabilir bana fark atması imkansız böyleleri supprtamı şikayet ediyim napıyim bilmiyorum ama biri bana açıklasın bu nasıl mümkün oluyo

2. genelde internet hızıyla alakalı boyle şeyler anlık ınternetın gıdıp gelmesı,
    örnek:tv izlerken bazen uydu bi gelip gider öyle bişey.

3. Jameika-TR

Jameika-TR User

Birini kovalarken mini haritada kaçtıgı yöne tıklamanı tavsiye ederim diyer türlü salise bile donukluk yaşansa emin ol farkbile etmessin o yüzden mini haritaya tıkladıgın taktirde böyle birşey söz konusu olmaz.

4. .-ProzeN-.

.-ProzeN-. User

Öyle hiç yakalayamam adam manevra yapar yana dönerse fark açılır

5. Jameika-TR

Jameika-TR User

Başka önerim yok malesef

6. hep internete mana buluyonuz.oyun bozuk olmasın sakın!

7. sen gene iyisin adam önüme geciyor yavaslatma mayını atıyor kendi bile etkilenmiyor yemişim internet hızını oyunun her yeri hile dolu

8. Chroma

Chroma User

Hata genelde server ya da internet bağlantısından kaynaklanıyor. Ben hiç adam kaçırmadım ...

9. -Andromeda-

-Andromeda- Guest

merhaba

bağlantı ve flash player kaynaklı bir sorun yaşamış olabilirsiniz ben bir hataya rastlamadım

konu Forum Kurallarına uygun olmadığından kilitlenmiştir

iyi forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.