başlık

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve SummeR_TeRRoR tarafından 2 Mart 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Öncelikle merhaba.

<boss> başlığı benım hesabımdaydı x1 haritasında dolaşırken birden bire bağlantı koptu tekrar giriş yaptığımda başlık gitti sebebini anlayamadım günlük giriş bonuslarını hiç kaçırmadım ve kimsede beni kesmedi bunun mantıklı bir açıklaması varmı ??

2. TheMaster

TheMaster User

Sadece günlük giriş bonuslarını almak yetmez.
    Her gün başlığın bulunduğu çarda 15 dakika online bulunmalısınız.Bu süreyi portalda geçirerek bile yapmamalısınız.
    Yaratık felan kesmelisiniz aksi taktirde sistem başlığı sistemdeki rastgele bir yaratığa atar.

3. başlığı kaybetmemek için gerekli olan herşeyi biliyorum yaratıkta kestim taşta topladım görevde yaptım her gün içerisinde,bu başlığın başkasına verilmesi için bi sebep olamaz

4. Merhabalar;

Boss başlığınız bağlantı kopmasından sonra sistem tarafından boşa çıkmış olabilir. 15 dk boyunca oyunda aktif olmazsanız başlığınızda düşmektedir.

İyi forumlar.

5. bu nasıl saçma iştir modum

6. *Asalet*

*Asalet* User

Merhabalar,

Mantıklı açıklaması şudur;
    Özel başlıkları geminizde tutabilmeniz için,Kesilmemelisiniz,48 saatte bir en az bir kaç yaratık kesmelisiniz,kesmezseniz 48 saatlik süre dolumunda başlık otomatikmen serverdeki herhangi bir yaratığa verilir.

İyi Forumlar.

7. asalet modum ben belli başlı kuralları biliyorum ve ona göre davranıp başlığı korudum fakat bu başlığın oyun hatası yüzünden gittiğini düşünüyorum bağlantı kopuyor sonra oyuna giriş yapıyorum başlık gidiyor

8. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Şu an ünvan görünümlerinden baktığınızda Başlığın karşısında bir isim varmı.Yoksa verilmedi mi yazıyor.

Eğer bir oyuncu ismi var ise o oyuncu tarafından kesilmişsinizdir.Daha ayrıntılı bilgi için ise supporta başvurabilirsiniz.

Keyifli Forumlar.

*F*U*R*K*Λ*N*™ bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.