BaşlıkLar

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ÇiĻęĶę$››√ś‹‹ĶâtiĻ tarafından 23 May 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Düzen verilmelimi.?

1. Evet

oy sayısı 16
    100,0%
  2. Hayır

oy sayısı 0
    0,0%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. meraba iyi görevler benim fikrim başlıkların rengi veya bişeyi farklı olmalı artık eskisi gibi başlıklar önem görmüyor ünvanlar çıktıgından beri buna bi düzen verilmeli

2. Rehber

Rehber Guest

Olabilir,eskiden oyunda başlıkları almak için veya kaybetmemek için bir çaba harcanırdı.

3. Prophecy

Prophecy User

olabilir

4. ESPİYELİ

ESPİYELİ User

evet modum eskiden daha güzeldi herkeste başlık yoktu ve bir ayrıcalığı vardı başlık olan gemi görsem klanımda bile olsa keserdim şimdi dikkat dahi etmiyorum herkeste var...

5. WolfWar

WolfWar User

mantıklı oyum olumlu

6. *Asalet*

*Asalet* User

Dediğiniz gibi renk vs gibi farklılıklar olursa elde tutmak için mücadele verilecektir bu da oyuna renk gelmesi demektir.

7. Ünvandan bahsediyorsanız eğer eskiden başlığı olan düşman gördük mü arkamıza bile bakmazdık (çünkü önümüzdeydi :D) inşallah başlık ünvandır :) Başlık düzenlemesi gelmeli şöyle ki: "Ölümcül!" yazısı mesela uzaylı öldürmekle geliyor öyle değil de düşman öldürmekle gelse daha iyi olurdu atıyorum 20 düşman.Bende şu an Credits Milyarderi yazıyor 1.140.000 Credits var sürünüyorum ne roket alıyorum ne bir şey :) yani bunların nitelikleri değişmeli önce 500.000.000 milyon credits biriktirene "Credits Milyoneri" (Oyuna başladığı andan itibaren 500.000.000 Credits) 1.000.000.000 Credits biriktirdiğinde ise "Credits Milyarderi" yazmalı.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.