Baştan Sona Okuyana Helal :D

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve †Tяuva^ƒŧ^Mmo† tarafından 14 Şubat 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhaba Okuyana Helal Olsun :D Benim görüşlerim aşşağıda :D

Merhaba do takımı size şikayet bildirecektim gerekli yerlere bildirin lütfen--TR 4
    Oynuyorum Bom boş ciddiyim bırakıcam 1-2 1-3 1-4 1-6 1-7 boş boş boş yok kimse yok
    full gemiyle boş haritada dolaşıyorum şaka gibi birleştirin artık şu serverleri
    kimse kalmadı günde 6-7 saat oynardım artık 15 dk girip skylap teknoloji basıp
    cıkıyorum umarım anlamışsınızdır.Rekabet yok yeni başlayan arkadaşlarım 4-5 yıl
    oynaması gerek rahat etmeleri için buna bir düzen gelmedi güçsüzlere ayrı kasım
    ortamları ayrı fullere ayrı haritalar gelmeli darkorbit server birleşimini
    tarayıcı üzerinden kaldırmaz kasar çok indirmeli bir oyun olmalı 5-3 e İLK 1 SAAT
    PVP KORUMASI GETİRİLMELİ güçsüzler girer girmez patlayıp sıkılıp oyundan çıkıyolar
    . Yeni başlayan oyunculara teşvik gelmeli Fullere ayrı buluşma hangarı güçsüzlerin
    ayrı buluşma hangarı olmalı bu birlikte kasılmak clan ruhu gibi şeyleri ortaya
    çıkarır.Streuner-Lordakia rütbe puanı tekrar vermeli. Güçsüz arkadaşlarımız oyuna
    başladıktan bir süre sonra oyuna alışabiliyorlar- LF 4 Günleri azaltılmalı çok sık
    çıkıyor buda oyunda rekabet bırakmıyor herkes full olduktan sonra ne anlamı var bu
    oyunu oynamanın.Aynı şekilde 4-5 e İlk 30 dakika pvp koruması getirilmeli ufak
    tefek görevleri yapmak ugruna defalarca patlamak oyundan sogutacaktır. 20 Level
    üstü 15 Lw ve altını kesememeli yasaklansın. Fullerin bulundugu ayrı harita
    getirildiğinde gizemli yerler eklenmeli bu gelişmekte olan arkadaşlarımıza hedef
    ve heves verir. Hiç oyundan çıkmadan ÖRN:200 Saimon kesince 50 GG ödül vermeli
    Oyundan çıkmadan 10 Görev tamamlayana LF3 gibi ödüller oyuncuları bir hedefe
    ordanda ödüle teşvik edeceğinde sıkılma durumu azalacaktır.Bildiğiniz üzere İÇ
    SAVAŞLARDAN güçsüzlerde etkileniyor.Klan savaşı haritası getirilmeli 10vs10-20vs20
    vs--16 Lw ve altına YARATIK KESME KORUMASI VERİLMELİ.KASILIRKEN PATLATILAMAZ !
    Yaratıgı imha ettiğinde saldırıya uygun hale gelir.[ÖNEMLİ]Birde Serbest harita
    olmalı en önemli görevlerin verildiği harita saldırıya açık 4 portlu tam bir savaş
    haritası 4-4 benzeri ama en önemli ve en yüksek ödüllerin verildiği BÜYÜK BİR
    HARİTA olmalı güçsüzlerinde görev ugruna neleri göze aldıgını görebiliriz :D
    Dediğim gibi kendim Fullum.Ama 15 dk oynuyorum kapatıyorum İNŞALLAH OKURSUNUZ
    HEMEN KAPATMASSINIZ.SAYGILAR By.TechnoFighteR.TR 4 Since 2007 Başlangıç yeri TR 3
    İlk web tabanlı oyunum dı :) Görüşmek üzere

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 14 Şubat 2016
  2. Bence de serverler artık Türkiye | US | EU | RUS | GER | BR gibi serverlere ayrılmalı artık numaralardan ziyade.

†Tяuva^ƒŧ^Mmo† bunu beğendi.
  3. ++++++++++1

4. kaansakal

kaansakal User

Bazı serverlar zaten birleştirilecek tek sorun ne zaman hangi serverlar nasıl gibi sorulara çözüm bulunamaması nisan-mayıs aylarını beklemenizi tavsiye ederim :)

5. geri kalanınıda oku beğendiğin kısımları yaz mantıklı şeylerde var :D

6. barahum1

barahum1 User

Darkorbit İşte:)

7. kaansakal

kaansakal User

-5-3e pvp koruması gelmez orada baskın yapmak birçok oyuncunun hayalidir
    -Yeni başlayanlar zaten bildiğim kadarıyla bir düşmana sıkmazlarsa kimse onlara sıkamıyor.Yeni hesap açıp denemelisiniz ki "noob protection" adı altında bazı güzel özelliklerin gelebileceği de gündemde.
    -O yaratıklara rütbe puanı verilmez eskiden program kullananan oyuncular onlardan zilyon tane kesmişken diğerlerine haksızlık olur
    -Lf4 günleri aksine artırılmalı hep güçsüzlere prim verilsin diyorsunuz hemde herkes full olunca ne zevki kalıcak diyorsunuz.Zevk anlayışınız güçlünün güçsüzü ezdiği bir dünya olmamalı :)
    -4-5 bir 4-x haritasıdır ve ilk geldiğinde(bilmiyorum ne kadardır oynuyorsunuz) diğer 4-x haritaları gibi saldıran portallardan bile atlayamıyorlardı.Daha ne istiyorsunuz alın canımızı da alın.Nerede adam keseceğiz?
    -O zaman Global Avrupa 1 de yeni hesap açayım herkes 24 25 level zaten sıralamaya oynayamayacağıma göre güçlendiricisiz kapı yapar birçok düşük levelli arkadaşı keserim.Full olmak levelde değil paradadır :)
    -oyundan çıkmadan muhabbeti olmuş beğendim :p
    -klan savaş haritası da zaten oyuncuların yıllardır dile getirdiği şeylerden biri mantıklı olması bir yana dünyada yazılı kaynaklardan edinilen bilgilere göre binlerce yılda sadece 200 ya da 300 küsür yıl hiç savaş yapılmamış.Sonuç: savaş kaçınılmaz sondur engellenemez :) heleki haritalarda topu topu 10 oyuncu olduğu düşünüldüğünde
    -Yaratığı kesme koruması kusura bakma ama harbiden çok saçma geldi.Git durduğun yerde cubi kes o zaman.Zaten yukarıda dediğine göre 20lvl üstü 15 level altına da sıkamıyor.Tüm cubiler 15 level altınındır yaşasın!
    -4-4 benzeri harita da neye istinaden geliyor anlayamadım zaten oyunda 30u aşkın harita var.

Yaz dedin yazdım okumazsan hocaların da senin kağıdını okumasın inşallah :)
    Ayrıca sanırım forumu yeni kullanıyorsun bu konuyu böyle yazman bir şeye yaramaz biraz araştırma yap.Sonuçta Darkorbit ekibi bi adam çıksın zilyon tane şeyi tek konuda yazsın bizde hepsini alıp uygulayalım demiyor

8. helal okumuşsun :D benim düşündüğüm şeyler bunlar bazıları saçma kabul ediyorumda hepsi dediğin gibi değil 3 k vuran adam cubiden çıkmayacak diyosun hangi kalkanla hangi gemiyle :D ben full ken zor dayanıyorum.ayrıca iyi okuduysan güçsüze ayrı kasma haritası güçlüye ayrı kasılma haritası güçsüzler tek yemeyecek güçlüler de kendi egosunu kasmaktan vazgeçip adam akıllı savaş neymiş görecek :D

9. kaansakal

kaansakal User

illaki 20 lvl de full olunacak diye bir şey yok.Tekrar söyleyeyim.Global Avrupa sunucularından birinde 0dan başlarsanız sıralamaya oynama gibi derdiniz olmaz.Dolayısıyla güçlendiricisiz boş boş kapı dönerseniz az levelle orta üstü bir gemiye sahip olabilirsiniz o gemiyle cubi de dönersiniz uber kris de.Her şey 1500 TL ye bakar.

Ayrı ayrı kasılma haritası gelsin tamam iyi hoş da bu sefer oyuncular birbirleriyle nerede karşılacak?sonuç olarak bu haritaların bir alt sınır bir de üst sınırı olacak.Haritaların üst sınırındaki oyuncular yine düşük oyuncuları kesebilecek.Hatta burada yarı-full oyuncu da zarar görecek. Ha diyorsanız kasılma haritaları savaşa kapalı, o zaman insanlar nerede savaşacak?

10. Oyunda düzensizlik var bunu farketmemek için kör sagır olmak gerek bu düzensizlikte güçlü-güçsüzü ezer ne şekilde olursa olsun şahsen ben bu oyuna çok arkadaşımı başlattım hepsi bıraktı 1-2 saat oynayıp sarmıyor dostum böyle şeyleri darkorbit ekibinin görüp değerlendirmesi gerek tekrar diyorum full gemim var 15 dk bile oynamıyorum şu oyunu.skylab teknoloji giriyorum 5 dk geziyorum oyun içinde çıkıyorum buna bir el atılmalı zevkle oynadıgımız günler geride kaldı bırakmak istemiyorum.ben toplasan 500 tl yatırmadım 2007 den beri oynuyorum abartısız söylüyorum okula gitmedim yemek bile yemiyordum 5 dk fazla oynamak için okulda uyuyodum rüyama giriyordu akşam yatınca lf 3 goliath alma hayali kuruyordum yani oyuna abartıya kaçmadan yenilik getirilmeli ve server kesinlikle birleştirilmeli 4-4 de 10 dk afk kaldım gemiye dokunan yok :D düşman istasyonunda streuner kesiyorum can sıkıntısına chat boş TR 4 oynuyorum yeter tak etti canıma valla bak kardeşim bıktım oynamak istiyorum zorla uzak tutuyorlar sgutuyorlar

11. EgitBaBa

EgitBaBa User

tr3 ile tr6 birşeşse cok iyi olur :)

12. oyun bitmis tr1 de kimse yok
    bunu bu hale getirler dusun bence

13. Mr.User

Mr.User User

1- Serverler bir şekilde birleştirilecek. Bu kesin gibi görünsede hangisi hangisiyle veya seçenek mi sunacaklar bizlere bunu bilmiyorum. Birleşmezse oyun gelecekde bugunu bıle aratır duruma gelir.
    2- Yaratık koruması olmaz. oyunun mantığına ters. Ben gelişirken başkasının gelişmesine engel olacamki ben daha üstün olabilim.
    3- Herkesin eşit olduğu yerde herkes phonex olup LF-1 le ateş etmesinin farkı ne? Bu oyunun yapısında eşitsizlik yatar.
    4- Rütbe stuner ve lordakia *-2 de bol bol yaratık kesen ve darkorbitin bir turlu bannlamaya cesaret edemediği general korgenerallerimiz ve kurmay albaylarımız skorlarında milyonlarca olduğu için o puanlar sağlanamıyan adaleti bir nebze sağlamak ıcın sıfırlandı.
    5-Yakın zamanda serverler birleşmeden evel Rütbe sistemi hesaplaması değişecek. Ne şekilde bilmıyorum ama değişiklik olacak.

Darkorbit kurtuluş reçetesi:
    1- en son ARGE ve Geliştirme sıfırlanan gemilerin hepsı kapanacak.
    2- 2 kişi girdiği anlaşılan hesaplar kapanacak.
    3- 30 TL ye 1m urı çeken gemiler kapanacak...
    4- Kuiper kapısını yapıp her seferınde 215k uri alan hesaplar kapatılacak. Adam 60 kere yapmış kapıyı kaç kere ödül almış bir bakın bakalım...
    5- Serverler birleştirilecek.

Bu maddeleri ben yıllardır söyler dururum. Gerekse burda forumda gerekse TS lerde. Bakın haklı çıktım. Oyun bitti cenazesi kaldırılıyor:)
    Bizimkisi bir alışkanlık 6 senedir girer dururum oyuna ama artık 10 dakika bile girip bakmıyorum. Dizi sinema ve diğer TV kanalarında ki show programları bana daha eğlenceli geliyor. Gerisini siz düşünün.

Darkorbit Takımı Size bir şarkı yolliyim. Şarkıyı dinlerken sessiz ve karanlık bir ortam oluşturursanız daha bir dokunur yüreklere sözleri:)))

†Tяuva^ƒŧ^Mmo† bunu beğendi.
  14. FABY

FABY User

Evet full goli yaptık ama hala eziğim. Ne kasılabiliyorum nede görev yapabiliyorum. Slot keserken, görev yaparken patlatıyorlar. oyundan sıkıldım. Gelişmiş oyuncu arkadaşlar, tamam elbette keseceksiniz ama bu gidişle kendiniz oynarsınız oyunda.

15. Merhaba,

Öncelikle fikrinizi bizlerle paylaştığınız için teşekkür ederim.Arkadaşlardan da güzel yorumlar gelmiş,fikrime gelince darkorbit oyunu ve ailesi sizlerin fikirleri ile mutlaka daha iyi yerlere gelecek ve beklentilere cevap verecektir.Tekrardan iyi oyunlar

Keyifli forumlar

-Keskin- bunu beğendi.
  16. arkadaslar oyun bos olmasi normal gunluk oyuncu kayip ediyorlar eski gibi degil oyun simdi bir gemi yapmak 5,6 milyar oluyor birde isin isine sans katilar vay zeus cikacak vay lf4 de cikacak eskisi gibi degil oyun pahali uri pahali
    kisacayeni yazdim 4 arkadasim oyun birakdi her hafta uri cekiyorlardi
    ben sizi bir ts ye goturum eski dark oyuncularin yuzde 90 o oyunu oynuyorlar :)

burda yapilmasi gereken 3 sey var
    server birlesmesi
    uri fiyatlari dusmesi
    bayrak olayini haletmleri gerek

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.