Bastım param gelmedi

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve OğlumBakGit tarafından 23 May 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhabalar konu yeri değilse kusura bakmayın affedin bu arada ben ticaretten eşya alcaktım ticarete girdim 1 tanee iteme 1876543 teklif verdim son 1 dk kalmıstı sayfa yenilenmedi sonra ben belki basmıstır diye diğer itemlerede (almak istedğim aynı teklifi verdim ) 5 dk sonra sayfa yerine geldi kasılmaya basladım parama bi baktım 7m400 k param 9m xxx di daha demin hatırlıyodum unuttum bulmaya urasamam simdi :D işte yani teklif abasılmış diğer açık arttırmayada kaymamış yani iteme bastıkm ne para geldi ne item geldi nede ismim göüzükyor supporta hangı konu baslıgı altında konu acacagım ?

2. kardeş de ki ihalede teklif sundum ama kredim geri verilmedi ihalenin kazananlarınada baktım ismim yazmıyor de , onlarda diyecek ki son saniyelerde teklif sunarsanız böyle şeyler olabilir falan fistan fişmekan, sonra kredini geri yollayacaklardır, aynısı banada olmuştu çünkü

3. Prophecy

Prophecy User

credileriniz gelmediyse supporta yazınız..

4. Merhaba ,

Bu tür konuları gerekli bilgilerinizle support'a bildirebilirsiniz. İnceleme sonrasında yapılması gereken birşey varsa yardımcı olacaklardır.

Kilitlenmesi uygundur.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.