Batleray sorunu?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ____SKYLİNE tarafından 12 Aralık 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. değerli admin size bir oyun önerim olucak batleray görevim var benim ben batleraya gidemiyorum bile.güçlü klanlar başlarında bekliyorlar.ben batleray kesemiyorum.benim gemim güçsüz ben gariban bi adamım oyuna para yatıramıyorum.ben uridyum geçimimi görevlerden sağlıyorum.bu batleray iin low kapısı gibi herkesin girebileceği bi yer olsun sırasıyla interceptor,barracuda,sabotuer,anhilator gibi yaratıklar gesin low kapısı gibi.sadece bn değilim bu konuda her serverda bu görevler için oyuncular mağdur oluyor.hep kesenler aynı adamlar oluyor.bunu iletmenizi rica ediyorum sizden. kolay gelsin

2. Merhaba ,

Bu konuları zaten ilettik ve iletiyoruz. Şimdiye kadar hem LoW kapısı hem Battleray ile ilgili gerekenleri bildirdik. En uygun şekilde bir düzenleme bekliyoruz.

İyi forumlar.

3. olabilir zaten pek uri vermio kimse haksız kazanç yapamaz

4. CİLΛ

CİLΛ User

doğru demişsin ama duygu sömürüsü gibi :D

5. -UZMAN-

-UZMAN- User

Merhaba,

Yeni oluşacak olan Güncelleme ve Fikir havuzu kurallarına uygun olmadığı için, konu kilitlenip arşive taşınmıştır.

İyi Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.