Battle Arena Adaleti

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ˙·٠•●ƒαкє●вσѕѕ●•٠· tarafından 28 Aralık 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhaba arkadaşlar benim aklıma süper bi fikir geldi diyelim sizin geminize 5 lf4 5 de lf3 var (ekipmandaki diğer malzemeleri saymıyorum). lf4 10 puan olarak sayılacak lf3 8 puan lf2 5 puan mp1 3 puan lf1 de 1 puan olarak sayılacak yani bu şekilde gemiye bir puan verilecek irislerine geminnin tasarımına havoçlarına kalkanlarına gemi türüne felan her biisine puan verilerek iyiden kötüye dogru. bu puanlar sonrasi diyelim benim puanım 75.000 karşıma gelecek adamın da puanı 75.000 civarlarında olmalı yani böylelikle daha adaletli ve eşit ws yapmış oluruz

not: şimdi bazı swlerde çok user olmadıgı için puanlar birbirini tutmayabilir. başka sw den olanlarla da ws yapma şansı olmalı.

2. Fikrin güzel ama şöyle bir durum var 2 konfidendemi puan alacak? Tek konfiden puan alırsa istismarın istismarı olur.

3. aynen 2 konfi üzerinden toplamı

4. Angelbirds

Angelbirds User

Ahh ah kardeşim bunun da sonu Jackpot gibi olacak :)

5. Bu söylediğiniz "Savaş Puanı Sitemi" konusunda mevcut.

Eşleştirme sadece bulunduğunuz sunucu ile değil bütün sunucular ile olmakta. Global, almanya, meksika...

6. İstiklal

İstiklal User

Merhaba

Benzer bir konu bulunduğundan , Kurallara gereği bölüme açılan Konulara Anket eklenmesinin Şart olmasından ve 24 Saat geçmesine karşın Anket eklenmemesinden dolayı , konu kilitlenerek arşive alınmıştır

İyi Forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.