Battleray bitmiyor

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve (¯`•TяΔβZΘ∏61•´¯) tarafından 13 Nisan 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. çok konuşasım geldi bu konuyu
    Battleray görevi var 5 tane kes diyor aaaa ne güzel gidip yap öyleyse diyorsunuzdur ama öyle demekle olmuyor

sabah 7 6 5 4 3 2 1.... 7/24 hep dolu 1 klan alıyor bu Battleray 1 gün 2 gün 3 gün gelenlerede saldırıyor bateriyi normal hale getirmelisiniz surekli interceptor 1 2 kez çıksın sonra daha çıkmasın normal palada yada uridyum çekerek uridyum kasınlar yada görevi degiştirin :mad:

bnden bu kadar:cool:

2. ben bütün battlery görevlerini yaptım kesmek gibi bir sorunum olmadı bence kesmesi çok kolay tek kötü yanı kestikten sonra tekrar çıkma süresi uzun

3. kemesi kolayda kestirtmiyorlar :) sn server farklı bn sv farklı

4. tayfunk

tayfunk User

sayısını arttırmak lazım. yada 5-1 ve 5-2 de olabilir

5. arkadaşa katılıyorum bole olabilir...

Yada batle için low kapısı gibi özel kapıda olabilir...

6. gene klanlar alcak bence gece gir boştur battleary gorevleri yap

7. Dediğin gibi olursa bu sefer onlarıda alırlar ve burası hepten karışır ... Onlar içinde sürü sürü konu açılır ..

8. herzamn kontrol et ben dun baktım 2kişi kesiodu ozelden yazıdım gurp atılar yaptık gorevde yoktu eglence için

9. kestirmiyorlarsa al leonovu kestirmeyene at özelliği maksat rahat vermemek bulaşık ol bak sonra seni nasıl çağırıyorlar gel görevini yapalım diye :D:D

10. Leonov ?? özellik ??

11. Prophecy

Prophecy User

Lenov?

12. -UZMAN-

-UZMAN- User

Merhaba,

Yeni oluşacak olan Güncelleme ve Fikir havuzu kurallarına uygun olmadığı için, konu kilitlenip arşive taşınmıştır.

İyi Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.