Battleray Kapatılsın Diyenler Bu Konuya

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Σχετικάμετοναριθμ tarafından 23 Nisan 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Ben şikayetçiyim arkadaş suporta yazıyoruz suport foruma fikir havuzuna konu açılsın diyolar buyurun yazıyorum desteklerinizi bekliyorum battleray bir açıktır ve bunun kapatılması lazım bu oyunun emekçilerin ibirazcık düşünüyosanız şu battlerayı kapatın inanıyorumki battleray kapandıkdan sonra botçular tıklamacılar hepsi ortadan kalkıcak

2. batleary ne varki?

3. ne yokki adamlar pet atarak uri kasıyo :)

4. battleray velinimettir parası olmayan öğrencilerin ekmek kapısıdır kapatılmasın yaşasın halkların kardeşliği yaşasın petlerin kamikazesi :)))

5. Sen de kas orda olsun bitsin

6. kesiolar

7. Başka oyuncular batleray sayesınde kasılıyor diye kapatmanın anlamı ne sen supporta kapatılsın dıyene kadar batlerayı artırsınlar emin ol fırsatın olsa sende kasılırsın cekememezliyi bırakalım güçlü kılan ol yada güçlü kılana gir buyur sende kes.

8. açılmaması gereken bir konu zaten uygulanmaz merak etmeyin bataleray görevleri bile var hiç kapatırlarmı ? hem biz orada uridium kasıyoruz ve görev yapıyoruz...
    kesinlikle OLMAMALI

9. PαşαM

PαşαM User

güçlü klan ol gir kes demişsinde adam klandan çıkıyor sırf kesilmemek için. napacaz sırf kesmek için şirket mi değiştirelim.

10. battllery gerçekten nimet 2 tane ddm mayını at kim varsa kes üstünede yartıgı kes al kamuyu bekle adam görevleri güzel yapılıyor tavsiye ederim.

11. Prophecy

Prophecy User

Bot kalktı saçmalarasaçmalara

12. ahahaha :D

13. -UZMAN-

-UZMAN- User

Merhaba,

Yeni oluşacak olan Güncelleme ve Fikir havuzu kurallarına uygun olmadığı için, konu kilitlenip arşive taşınmıştır.

İyi Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.