Battleray

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Tom_Cat tarafından 20 Haziran 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Tom_Cat

Tom_Cat User

5-3 te battleray 30000 hasar ver görevi var.lazer saldırısı yapıyorum fakat hasar vermiyor.nedeni ne olabilir?bu arada battleray a düşman şirkette saldırıyor ama benim göreve hasar işlemiyor.

2. melih

melih User

orda millet battlerayda interceptorlarla uri kasıyor boş olduğu bir zamanda yap derim

3. Tom_Cat

Tom_Cat User

Görevi yapıp çekilecem,biliyorum kasıldıklarını da 30 bin hasar lazım bana :D Patlamak sorun değil.ama hasar işlemiyor nasıl olacak.tek mi saldırmam gerekiyor?

4. melih

melih User

onlar sürekli interceptor çıkartıyor senin sıkman imkansız insta kalkmaz boş bulduğun zaman yapcaksın

5. Tom_Cat

Tom_Cat User

Battleray öyle kolay kolay boş kalmıyor,7-24 battleray da kasılıyorlar.başka yolu yokmu.

6. TheMaster

TheMaster User

Battleray'a Hasar Vermek İçin İnstasını Kaldırman Lazım.Tek Gidersen 7 İnpector.
    Ama Yanında Adam Olursa Her Bir Kişi İçin 7 İnpector Daha Çıkar.Tavsiyem Boş Bi Zamanda Yapman Adam Varsa Fazladan Yanında O İş Olmuyor.

7. Tom_Cat

Tom_Cat User

Görevi yaptım.İnsta kalkan kalkınca hasar aldı.cevap verenlere teşekkürler...konu kilitlenebilir.

8. Fısıltı

Fısıltı Guest

Merhaba;

İstek üzerine Konu Kilitlenmesi uygundur.

Keyifli Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.