battleray

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve GLADYATÖR tarafından 25 Ağustos 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. GLADYATÖR

GLADYATÖR User

battleray niye bazı klanlar toplanıp 24 saat boyunca aynı bateye sıkmaya çalışıyorlar bir battleray 24 saat boyunca vurulduğunda daha mı fazla uri veriyor kaç gündür 3 tane kesmeye çalışıyorum hiç boş göremiyorum onları mı tek kesilmesi gerektiğini bilmiyor yoksa burda benim bilmedğim birşey mi var ,*

2. Battleray 2-3 kişi aynı anda sıktığında öfkeleniyor ve daha fazla interceptör çıkarıyor ya, onlar o interceptörleri kesiyorlar. Görev filan vardır büyük ihtimalle.

3. Merhaba ;

Arkadaşımızın söylemis oldugu gibi, 3 ve daha fazla kisi sıkınca Battleray kızıyor ve daha fazla İnterceptor çıkarıyor. Kamikaze ile İnterceptorları keserek daha kolay uridium kasımı saglanıyor. Bu artık herkes tarafından bilindik ve ben legal bir yöntem olarak görüyorum. Çünkü gerekli yerlere ilettik ve buna bir çözüm bulmak yerine yaratık nereye giderse gitsin küçük harita üzerinden gösterimi sağlandı. Oyun bir savaş oyunu oldugundan dolayı Battleray'i savaşarak elde etmek zorundasınız.

Keyifli Forumlar.

4. GLADYATÖR

GLADYATÖR User

şimdi bate ye çok sıkarsak daha fazla uri vermiyor yani sadece incereptörlerden mi daha fazla kazanıyorlar çünkü bana batenin cübi misali kesildiği söylendi ne kadar çok vurursa o kadar çok uri veriyor diyorlar hangisi doğru ?

5. -Andromeda-

-Andromeda- Guest

Merhaba

Bateleray siz daha çok sıktıkça daha çok kızıyor ve daha çok interceptor çıkartıyor. Bu saydece daha fazla kesebileceğinizden daha çok uri alıyorsunuz

iyi forumlar

Burn bunu beğendi.
  6. GLADYATÖR

GLADYATÖR User

tamam modum ben zaten işimi zorda olsa bitirdim bate görevi kalmadı sanırım artık, çok teşekkür ederim modlarım ve arkadaşım :) birde bir sorum daha vardı ama onun içinde ayrı bir konu açtım onuda cevaplarsanız çok memnun olurum modum :) tekrardan teşekkür ederim :)

7. -Andromeda-

-Andromeda- Guest

Merhaba

sorununun çözüldüğüne sevindim :)

iyi forumlar

Burn bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.