Battleray'ı yok et Görevi

Konusu 'Konuşmacı köşesi' forumundadır ve AΨČĮ_M€λλAŦ! tarafından 20 Haziran 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Bu görevi hızlı ve seri şekilde nasıl bitirebilirim?

5 3 haritasında bolca var ama kesmek sıkıntı.Birini kesip diğerlerini kesmeye gittiğimde peşimden intercopterler ayrılmıyor kamuflaj aldım ema attım fekat sülük gibi yapışıyorlar.

Üç veya beşinciyi kesmeye gittiğimde devasa bir intercopter oluyor ve seri bitirmeme engel oluyor bu görevi illa yapan vardır veya bana yol gösterebilecek var mı?

2. grup olarak yaparsan özellikle inter vurma görevi olanları bulursan rahatlıkla yaparsın

3. Luminous

Luminous Guest

Merhaba,

En sağlıklı yol grup bularak bu görevi bitirmek olacaktır sanırım. @-ÇOTANAK28_UĞUR- üyemizin de belirttiği gibi interceptor görevi olanları da bulmanız kazan-kazan politikası dahilinde iki taraflı görev bitirmeye yarayacaktır. :D

Görevi bitiren üyelerimizin fikirlerini bekleyebilirsiniz.

İyi forumlar.

4. dostum sv neydi birlikte yapalım .d grup bulamıyorumda hammerclawım ben :) sana can basarım

militaryship-3 bunu beğendi.
  5. 1/5 serveri seprom beyazla bitirelim aynı serverde isek.

6. keşke aynı sv de olsak ne yaziki tr4 tr6 dayım sep + x3 atarım .d x4 yok

7. ateistkeci

ateistkeci User

Battleray grup bulacaksın görevi olanlarla toplanıp hızlı hızlı keseceksiniz bizim burada arkadaş klan toplamış yapıyordu mesela :p interler de toplu olursan pek sorun olmaz :)

8. Bin tane de az değil yani birde bekliyorsun çıkması için nasıl yapacam bilmiyorum :(

9. ateistkeci

ateistkeci User

Sabııır sabııır sabıııııııır :(

10. Vay canına bin tane neymiş , bin tane streuner bile kesmem ben bırakırım o görevi , sana kolay gelsin gerçekten de azimliymişsin . Görev beğenemediğim için minik rütbelerde kaldım zaten :) Kesinlikle grup gerekiyor hasar olarak yeterli olacaksındır ama interceptor ler yüzünden sürekli zaman kaybetmek istemiyorsan yanına bir aegis / hammerclaw şart . Ben de hammerclaw kullanıcısıyım tr4-6 olsan seve seve yardımcı olurdum sana , ne yazık ki aynı serverda değiliz