Bayram etkinligi

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve cehennem-meleği_32_ tarafından 16 Temmuz 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. bana özel 150bin üri 60 TL ben bunu byrm etkinliği ile beraber ve x3 saatinde alırsam bana neler gelecek soyleyebilirmisiniz yani hediye gelecek Gg ve anahtarlarda katlanacakmi?? Bide x3 saati hangi gun kacta??

2. ÇORBACI

ÇORBACI User

gg ve anahtar katlanmaz sadece aldığın uri katlanır. x3 saati ise pazar akşamı saat 19-20 veya 21 de oluyor genelde

3. .*FIRAT*.

.*FIRAT*. Guest

Merhaba,

Arkadaşımızın da belirttiği gibi Kampanya Kazançlı saat (X3) etkinliği ile birlikte kullanılabilir. Bunun dışındaki ürünlerde katlanma olmaz.

İyi forumlar.

4. x3de satın alırsan 150.000 x 3 = 450.000 Uridium gelir.
    Ayrıca belirtildiği gibi 150.000 Uridium alışverişinizde 750 Ekstra Enerji + Hercules Diroit Dizaynı hediye! (Bunlar 3'e katlanmaz.)
    x3 saati Pazar 20:00

5. Merhaba,

Servere göre x3 saati değişmekle beraber TR serverlerinde genelde pazar günü saat 20:00 de çıkmaktadır.

İyi Forumlar

6. senberk99

senberk99 User

Bayram etkinliği sadece tr serverlarında mı yaa? :((

7. Elin amerıkalısına neden bayram etkınlıgı yaptırsınlar

8. senberk99

senberk99 User

Elin globalde oynayan türküne niye yapmasınlar?

9. Drowhake

Drowhake User

Bence dil yada IP üzerinden Türkler tespit edilmeli bu yapılan çok saçma bence , benim haberim bile yoktu kampanyadan şuan oluyor.İskandinav sunucusunda oynuyorum ama sonuçtu benimde bayramım.

senberk99 bunu beğendi.
  10. senberk99

senberk99 User

Aynen öyle her türk tr serverinde mı oynamalı??

11. -UZMAN-

-UZMAN- User

Merhaba,

Cevap veren arkadaşlara teşekkürler.

Sorunuzla ilgili BURADA açıklama yapılmıştır. Lütfen inceleyiniz.

Konu kilitlenebilir.

İyi Forumlar.

Son düzenlenen: 16 Temmuz 2015
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.