bayram etkinligi

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve »ĐΛИĢΞЯ™«[MeMo] tarafından 3 Ekim 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. bu bayramda etkınlık yokmu sadece para ile cekılenmı war ???

2. Merhaba ,

Oyun içi etkinlikler hakkında var yada yok v.b. şekilde bir bilgi bulunmuyor. Bahsettiğiniz uridium ile olan yani Uzay Bayram Tarifesi bayramla ilgili Türkiye sunucularına özel kampanyadır.

Oyun içi etkinlik olacak mı bilemiyoruz. Tahminen avantaj kutuları çıkabilir. Özellikle belirtiyorum şu anda net bilgi bulunmuyor.

İyi forumlar.

3. Kıyamet Modum Altın ganimet kutuları ne zamana kadardı 7sine kadar değilmiydi acaba ?

4. Merhaba ,

Genelde 24 saat yani 1 gün aktif oluyor. Şu anda onlar bitti sanırım Kronos 2 kat etkinliği başladı.

İyi forumlar.

5. ben sunu anlamadim bayram telavisi deniyor

bence yanlis bunun oyuncuya bir faydasi yok uri cekmeye yonelik yapilan birsey

o yuzden o telavi basligini degisin bence kolay gelsin .)

6. PAPATYA

PAPATYA Guest

Selam,

Konu başlığı Bayram telefisi değil, Uzayda Bayram Tarifesi! olarak belirtilmiştir.

Keyifli Forumlar

7. For_You62

For_You62 User

Öncelikle herkesin mübarek kurban bayramı kutlu olsun...
    bayram için düzenlenen etkinliğe gözüm çarptı ve aklıma bir soru takıldı??
    şimdi 150,000 uri alırsam bana Hercules Diroit Dizaynı hediye gelecekmiş...
    1-Hercules Diroit Dizaynından kasıt nedir?
    2-bildiğimiz hercules, yani diroyite takılan mavi tasırımı mı verecekler ?
    3-Eğer doğru anlamışsam bende 10 tane diroit var 150 bin uriye sadece 1 hercules mi? 4-yoksa 10 hercules mi?
    sorumu admin cevaplarsa sevinirim... tekrar iyi bayramlar dilerim herkese

8. .SİHİRBaZ.

.SİHİRBaZ. Guest

Merhabalar,

Teşekkürler sizinde bayramınız kutlu olsun. Sorularınıza gelince evet hercules (mavi tasarım) droit tasarımı verilecektir. Her 150 bin uridium da 1 tane verilecektir.

Keyifli Forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.