BAYRAM ETKİNLİKLERİ

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ___Destoryer___ tarafından 1 Ekim 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhaba Arkadaşlar her bayram geliyor ve ben bikaç soru sormak istiyorum sayın adminler lütfen cevap veriniz.

1-Oyuna Yeni Kutular Gellecekmi

2-Yeni Kodlar Gönderilecekmi

3-Etkinlikler Olacakmı (olacaksa ne etkinliği)

Bu kadardı cevap veren adminlere teşekkürler

2. .SİHİRBaZ.

.SİHİRBaZ. Guest

Merhabalar,

Şuan için bize herhangi bir bilgi aktarılmadı aktarıldığında sizlerle paylaşmış olacağız. Anlayışınız için teşekkür ederim

Keyifli Forumlar

3. Kardeş ben sana şunu söyliyim bizim kurban bayramı ile yabancıların yani hristiyanların cadılar bayramı neredeyse aynı haftaya denk geliyor geçen senelerde olduğu gibi fazla bizim bayramlarımıza önem olmaz yani atıyorum gene kabak festivali görevlerini yaparız fakat ne bileyim

Burası Türk serveri cadılar bayramı görevleri yerine kurban bayramı görevleri olsa daha iyi olur bence...

Atıyorum cadılar bayramı görevi yabancı serverlerde 6.000 uri ödül veriyor

Kurban bayramı görevleride o kadar verecek kabak yerine Türk bayraklı kutular çıkacak.

(Ama kutulara bakarsak içeriği iyi olmalı ucb ubr vesayre...)

Son düzenlenen: 1 Ekim 2014
  4. Nefes

Nefes User

Merhaba

Umuyoruz ki etkinlikler olacaktır lütfen oyunu ve forumu takip ediniz.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.