BAYRAM TELAFİSİ

Discussion in 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' started by ★MΣGΛŦЯØИ™★[PRTZ], Oct 3, 2014.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. oyuna girdim önüme bayram telafisi HERKÜL,YARASA,3AY VİP falan yazdı bunu nerden alcam :D

2. sayın adminim KAÇ BİN ÜRÜDÜM Ç.EKTİĞİMİZDE BU YARASA HERKÜL VİP ENERJİ NASIL KÇ BİN ÜRÜD ÇEKTİĞİMİZDDE BU HEDİYELER GELCEK

3. xxC3LL4Txx

xxC3LL4Txx User

bende etkinlik forumunda okumuştum aldığın uridium paketlerine karşılık bunlardan birini kazanma şansın oluyomuş yani uridium çekeceksin :)

4. .SİHİRBaZ.

.SİHİRBaZ. Guest

Merhaba ,

Oyun kısmındaki bilgi dışında ayrıntılı bilgi henüz gelmedi. Bununla ilgili ayrıntılı bilgiler geldiğinde forumda ilgili bölümlerde duyurusu yapılır. Şu anda neyin ne şekilde olacağını bizlerde bilmiyoruz.

İyi forumlar.

5. uLTRa!

uLTRa! User

Ben 150.000 uridium çekmeyi düşünüyorumda bana ne çıkar bir fikriniz varmı ?

6. PAPATYA

PAPATYA Guest

Selam,

Konuyla ilgili detaylı bilgi kısa sürede yayımlanır. Gerekli açıklamalar yapılmadan, bu bilgilere sahip olmadan alışveriş yapmayınız. Oluşacak sıkıntılardan sorumlu değiliz. Şuanda bizlerde net bir bilgiye sahip değiliz.

Keyifli Forumlar

7. Merhaba ,

Konuyla ilgili bilgiler gelmiş ve Burada konu açılmıştır. İncelerseniz gerekli cevaplara ulaşabilirsiniz.

Kilitlenmesi uygundur.

İyi forumlar.

Thread Status:
Not open for further replies.