bayram

Discussion in 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' started by §UPΣЯИΛŦUЯΛL, Sep 22, 2015.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. kurban bayramında çıkıcak paketle ilgili ne zaman bilgi gelir

2. Merhaba ,

Bilgileri gelince en kısa zamanda forumda ilgili kısımda konusu açılır.

İyi forumlar.

3. Umarım iyi şeyler olur ve x3'e denk getirilir de pet etkinliğinden çıkan r310'ları unuturuz :)

4. Merhaba ,

Dediğim gibi şu anda net bilgi yok gelir diye bekliyoruz. :D :)

İyi forumlar.

5. Ay yıldız goliath tasarımlı uridium etkinliği falan olsun, ayrıca gidip para veremem içim yanar :D

iyi çalışmalar :)

6. Merhaba ,

Hayırlısı diyelim ama herkesin beklentisi eşit olarak karşılanamayabilir. Bekleyip hep birlikte göreceğiz. :)

İyi forumlar.

7. Kardeş resimdeki senmisin?

8. Mmayuri

Mmayuri User

İyiki dünya Tr sunucusunun etrafında dönmüyor. Kampanya bayrama özel değil global olacak. 150 ve 330klik alımlar için:
    As a token of our appreciation for your purchase, you have been given the following items:
    - 500 x Extra Energy
    - 1 x Defcom Ship
    - 1 x Hercules Drone Design

As a token of our appreciation for your purchase, you have been given the following items:
    - 500 x Extra Energy
    - 1 x Defcom Ship
    - 1 x Hercules Drone Design
    - 1 x Goliath Surgeon Ship Design
    - 1 Month Premium Membership
    Ayriyeten etkinlik global olduğu için bu haftasonı çıkacak diye bir şey yok. Kenara 3-5 kuruş ayırmakta fayda var.

Last edited: Sep 23, 2015
  9. Defcom ship derken ?

10. Mmayuri

Mmayuri User

Nostalji ayağına satamadiklari Defcomlari bize yamiyorlar :p

11. O ne ki ondan haberim yok, google görsellere yazdım ufak tefek bi gemi çıktı bu mudur :D

12. Mmayuri

Mmayuri User

Defcom ve yamato oyunda eskiden bulunan başlangıç gemileriydi. Ben ve bazıları gayet iyi hatırlar çektiğimiz cileleri:D
    Bu gemiler artık pek bi islevlerinin kalmamasiyla 2012de oyundan kaldırıldı ancak geçen UBA Expo etkinliği kapsamında yenilenerek payment odemeyle alıma açıldılar. Belki uriyle satilsaydi daha çok oyuncu alırdı ama gordugum kadarıyla pek de alan olmamış. Mesela sizin bu gemiyi bilmemeniz de oyunda gormediginizi doğruluyor. Neyse böyle işte, madem satamadik promosyon olarak verelim diyorlar.

13. Benim oynadığım dönemde vardır muhtemelen(2008-2009) ama ben hatırlayamadım, yamatoyu hatırladım mesala streuner benzeri bir gemiydi. Bilgilendirme için teşekkürler :) Yenilenmiş hali hakkında bilgi var mı ? İşlevsel bir şey mi herhangi bir alanda goliden güçlü mü mesala ?

14. Mmayuri

Mmayuri User

Evet o dönemde vardılar. Hatırladığım kadarıyla kaba taslak olarak Defcom : 150k hp, 12 lazer, 8 generator ultimate gizlilik
    Yamato: 160k hp, 8 lazer, 12 gen. Kısa sureli hızlandıran bi yetenek.

sametonur1905 likes this.

15. YamatoDefcomVengeance (referans)
    Hız260340380
    Lazerler81210
    Roket Fırlatıcı111
    Jeneratörler12810
    DP160,000150,000180,000
    Kargo10008001000
    Ekstralar222
    YeteneklerGezi Modu
    5 sn için 400/sn
    45 sn bekleme süresi
    Mükemmel kamuflaj
    20 sn
    240 sn bekleme süresi
    Tasarımları Kullanabilir

sametonur1905 likes this.
  16. Cevaplar için teşekkürler arkadaşlar, gemi oldukça saçmaymış :D

17. Adamlar para kazanacak bir şey bulamamış bu gereksiz gemileri düzenleyip satmaya çalışmış.

18. Yakında gözünüzün üzerinde kaşınız var uri almanız lazım derler zaten. Nereden nasıl kazanç sağlayacaklarını şaşırdılar. Bugünkü %50 TP etkinliğinden yararlanmak için de 5k uri almak lazımmış, saçmalığa bak. Etkinlik parası olana etkinlik, oyun parası olana oyun :)

19. Gemi benzinle çalışacak :D Eskiden tamir için uri gerekirdi, uri olmayınca gemiyi tamir etmek için 3 gün "günlük giriş bonusu" beklerdik. Baktılar oyuncular oynayamıyor tamiri bedava yaptılar.

20. Tamir vipin olmasada bedava mı artık ?

Thread Status:
Not open for further replies.