Bayrama Özel Etkinlik :D

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve -MorBidAnqeL- tarafından 3 Ekim 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Cm Bayrama Özel Etkinlik Olcak mı ? Yada Uridium Alışında felan Ben Pazar Günü Uridium Çekicem Çünkü Pazar Akşamı X3 Yerine X4 Olsa Süper Olur :D Bide Bişey Dicem Bugün Başlayan Korsan Kutusu Etkinliği Ne Zaman Bitiyor ? Bayrama Özel Kampanya Olursa Süper Olur Heleki x3 yerine x4 Olursa Çok İyi OLur Şimdiden Teşekkür Ederim...!

2. Nefes

Nefes User

Merhaba

Bayrama özel etkinlik olup olmayacağını bilmiyoruz pazar akşamı x4 olacağını sanmıyorum bu gün başlayan korsan kutusu ZEUS dün saat 01:00 da çıkmıştır bu gece 01:00 Tr saati ile bitecektir.

3. -#SAMET#-

-#SAMET#- User

bayram etkinliği varmış bilgi almak istiyorum forum konusu varmı

4. Nefes

Nefes User

Merhaba

Forum konusu şuan elimize ulaşmamıştır en kısa zamanda bilgisi duyurulacaktır.

5. -#SAMET#-

-#SAMET#- User

çok heyecanlıyız bekliyoruz cumartesi x3 olursa %100 uridium çekeceğim zaten çekecektimde ödülde olduğunu duyunca baya bi sevindim umarım bizi mutlu edebilecek bir hediye olur. :)

6. Nefes

Nefes User

Merhaba

C.tesi değilde genel olarak Pazar akşamı çıktığı için yanlız emin olmamak ile birlikte yine pazar akşamı çıkacağını düşünüyorum bekleyip görücez takipte kalınız.

7. -#SAMET#-

-#SAMET#- User

teşekkür ederim pazar günü çıkarsa etkinlikte pazar devam eder değilmi modum

8. Nefes

Nefes User

Merhaba

Sanıyorum ki bayram süresince aktif olacaktır açıklama geldiğinde sizi daha çok bilgilendireceğiz kolay gelsin.

9. .SİHİRBaZ.

.SİHİRBaZ. Guest

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.