Bayrama özel indirim

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve asalet87 tarafından 27 Eylül 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. asalet87

asalet87 User

Bu bayram güzel indirimler gelmedi anca pet üzerine geldi petim full ama tasarımım yok 300k uri vardı full tasarıma yatıracaktım ama beklediğim indirim gelmedi daha.

2. Bence iyiydi indirimler, dosya ve ganimet geldi, diroit ucus duzeni indirim geldi, cephane ve gg indirimi bile geldi.Daha nr olsun :) modulleri yazmiyom bile

3. asalet87

asalet87 User

bende bunlardan bol ca var sadece tasarım yok :(

4. Uriyle taaarim mi alican yani? Lf4lerin full mu alis zeusun ne durumda

5. asalet87

asalet87 User

10 lf4 apise az kaldı zeus daha var ama 2 hovoc la herkese kafa tutyom benden kat ve kat olan adamları kesiyorum ama arada kesiliyorum x4 desteksiz sepromlu 40k vuruyor x6 60 larda vuruyor..

6. Ayni ben gibisin , ganimet al tum paranla bence indirimdeyken, 300 000 ile indirimdeyken 1125 olcak sende %25 indirim alirsin olur %40 indirim.1125 te 900 e iner en az 330 tanr alirsin.Emin ol ki 300 tanede 1 tane tasarim kesinlikle duser.Ama lf4 gununde ac hemde lf4 te cikarirsin apis zeus falanda cikar felaket kar yaparsin :)

7. asalet87

asalet87 User

hm olabilir.

kaçırmışım %30 indirmi ya kodları denedim olmadı :(

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 27 Eylül 2015
    ±_A§Lañ¥ü®ëKLî_± bunu beğendi.
  8. Konuyu yanlis yere acm8ssin buarada

9. Merhaba,

Konu uygun bölüme taşınmıştır.

İndirimler sistem tarafından atanıyor.Bu yüzden yapabileceğimiz bir şey yok.

Tek yapabileceğimiz bekleyip görmektir.

Oyunda takipte kalmanızı önermekten başka öneri sunamayacağım maalesef.

Konunun kilitlenmesi uygundur.

İyi Forumlar

asalet87 bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.