Bazı Arkadaşlar Ölmüyor...

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve _DODGE_ tarafından 29 Ocak 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. _DODGE_

_DODGE_ User

Hee kıyametin işidir :D

JUPlTER bunu beğendi.
  2. Evet haklısın. Şuana kadar hiç karşılaşmadım ama youtubeda araştırdım bir iki tane karşılaştım.

3. _DODGE_

_DODGE_ User

Maalesef ki oyun cidden oyundan çıktı.

Hileciler sıralamada yüzer bunlar bannlanmaz bu nedir ya.

4. JUPlTER

JUPlTER Guest

Merhaba,

Konuyu takım liderimize ilettik, bizzat inceledi.

Dilerseniz daha fazla tartışmaya veya forum kurallarına uygun olmayacak şekilde yorum edilmemesi adına kilitleyelim.

İyi forumlar.

5. _DODGE_

_DODGE_ User

Ya jupiter bu insanlara hiç bir şekilde müdahile edilmeyecek bunu hepimiz biliyoruz...

Kitleyin üste ki elemanlarda susturma politikası için kitle diye size söylüyorlar....

Şahsen bıktım bu durumdan...

6. JUPlTER

JUPlTER Guest

Merhaba,

Susturma diye bir politikamız yok ki bunca saat konunuz açık kaldı,kilitlemek kendi fikrimdi.

Resimdeki kişileri veya klanı tanımıyoruz bile hepsi birer oyuncu bizim için.

Siz burada yazmışsınız bizde en yetkili yere ilettik,elimizden gelen biliyorsunuz ki bu.

Uzayıp amacından sapmaması adına kilitlemeyi önerdim.

İyi forumlar.

7. Kimi diyor banlandı kimi diyor banlanmadı şimdi bu bugcu tosun banlandımı banlanmadımı ?
    Sıralama yok ya göremiyorum :cool: elle yazıyorlar sıralamayı diceeeem şimdiye bitirmeleri lazımdı neyse girmicem o konuya kafam almıyor daha fazlasınız.

Not: Fotoğraftaki kişiler ASES klanından :cool:
    Mod düzelttiğin kısma anlam veremedim.

8. Belkide o klan sunucuyu ele geçirmiştir :D

9. Yüksek ihtimal :cool:

10. Merhaba ,

Birisi kıyamet mi dedi ? :D Sanırım benim işim. :D :)

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.