Öneri Bazı eşyaların satılması

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve SCaRFFaCe tarafından 20 Aralık 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. SCaRFFaCe

SCaRFFaCe User

arkadaşlar selamün aleyküm

mesela elimde sevmediğim birkaç (hiç kullanmadığım) droit tasarımları var veya kullanmadığım gemiler var bunları satma şansımız olsa çok güzel olurdur

değerli yöneticilerimiz almanyaya bu isteği duyursunlar

sevmediğim droit tasarımlarını hangarımda görmek istemiyorum bence bunları satma işareti gelmedi hatta lf4leri bile satabilecek durumda olmalıyız çok az şeyi bizim elimize bırakıyorsunuz mesela mailimize gelen özel şifreyle veya ne biliyim kendi özel şifremizle eşya silebilelim

MESela oyunun başında verilen liberatör müdür nedir o gemiyi silip pasif durumda bırakabilelim :D yani benim isteğim böyle ben gıcık oluyorum

ÖZET: TAKINTILI BİRİSİYİM HANGARIMDA İSTEMEDİĞİM Bİ KAÇ EŞYA VAR SİLMEK İSTİYORUM :D

2. .Kuasar.

.Kuasar. Guest

Merhaba,

Üyelerin Oylarını belirte bilmeleri için , Bu bölüme açılan Konulara Anket eklenmesi şarttır. ( Anket Eklemeyi Bilmiyorsanız ; İnceleyiniz )

Bu Bölüme Anketsiz açılan Konulara , Anket Eklenmesi için 24 Saat süre verilecek , 24 Saat içerisinde Anket ekleme işlemi yapılmaz ise , Konu Kilitlenerek Arşive Kaldırılacaktır.

Üyenin Konusunu Anket ekleyerek , tekrar açması mümkündür.

İyi forumlar.

SCaRFFaCe bunu beğendi.
  3. SCaRFFaCe

SCaRFFaCe User

konu kilit başka açtım

4. .Kuasar.

.Kuasar. Guest

Merhaba,

Konunuz isteğiniz üzere kilitlenerek arşive taşınmıştır.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.