bazı haritalar oyundan kaldırılsın

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Dragon-FALCON tarafından 20 Ocak 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. arkadaşlar oyun son zamanlarda çok kasıyor. bazı haritalar (1-4,1-3 vb yada 5-1, 5-2vb ) ya oyundan tamamen kaldırılsın yada oyun sayfası ayarlarında bunları isteğe bağlı olarak kaldırabilelim. anasayfa ayarlarıda olabilir kullanmadığımız ekipmanları anasayfa ayarları sayesinde oyunumuzdan çıkartabilelim.. belkide bu konuda arkadaşlarımızın daha iyi fikirleri olabilir onlarıda değerlendirelim...

2. oyun kasması bulundugun harita server ve pc özelliklerine net hızına baglıdır

3. aynn ramin ne kadar yuksek olursa ksamalarda okadar azalır hem 1 mb te oyun oynarsan 2-6 da aksam 7 8 saatleri arasında sık sık patlarsın :D

4. PC ni güçlendir.

5. Pc ile alakası yok 8 Gb ram 2.7 GHz işlemci daha oyuna giremiyorum fiber internete o kadar para veriyoruz her ay, Zaten her akşam millet birbirine giriyor kasmaması mümkün değil portal başına 20 gemi düşüyor.

6. VΛLVE™

VΛLVE™ User

sorun pcde değil 2.7 GHz 8gb neyine yetmiyor o pc çok rahat kaldırır demekki oyun oynaya oynaya çürümüş

7. 1 ayda bilgisayar çürüdüğü nerde görülmüş ? minimumun altındaki gereksinimlerle bütün oyunları açıyor

8. FratOyan

FratOyan User

Harita kaldırmak varolan oyuncuları kalan haritalarda toplamaya yöneltecektir. :) Harita kaldırımı kesinlikle mantıklı değil...Kaldı ki harita ile de çözümlenmez donma kasma problemleri.

9. Arkadaş bizde biliyoz kasma olduğunu...

Ama bu haritalardan değil sunucuların yetersizliği ve yoğunluğundan dolayı oluyor ABD 1 e girdim dual core da 60 fps aldım...

10. KARANLIK

KARANLIK User

11. -UZMAN-

-UZMAN- User

Merhaba,

Yeni oluşacak olan Güncelleme ve Fikir havuzu kurallarına uygun olmadığı için, konu kilitlenip arşive taşınmıştır.

İyi Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.