Bazı Tasarımların Büyük Gözükmesi

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Kapı_Yapıyorum... tarafından 22 Ağustos 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. merhabalar sayın forum

başlıktada belirttiğim gibi frost diminisher nobilis solace gibi bazı gemiler 2d modda normalden oldukça büyük gözükmekte gerekli incelemeleri sizde yapabilirsiniz bunun bir devavantaj ve görsel bozukluk olduğunu düşünüyorum bildirirseniz sevinirim

OĞUZ-KAĞAN[TÜRK] bunu beğendi.
  2. TanrıEru

TanrıEru Guest

Evd bu durum son derece rahatsız edici nobilis solace gemisini asla 2d olarak kullanamıyorum maalesef güzelim tasarımı sadece 3d olarak görebiliyorum bu gerçekten fazlasıyla üzücü bi durum

3. ayyy ne demezsin çok üzüldüm :D 2d de kullanamıyorsan sende sorun var, çok heybetli duruyor harika, ayrıca oyun oynuyoruz tır yanaştırmıyoruz :D

Zer0DayLover bunu beğendi.
  4. Hiiiç 2d kullanmadım ama 3d adına konuşursam 3d için de böyle bir durum söz konusu . Çok eminim yani frost diminisher , frost hammerclaw ve frost mimesis gemileri daha büyük :D Bu yüzden kullanmayı tercih etmiyorum , bence oyunun hatası değil bu . Tasarımlarla alakalı bir durum gibi geldi bana . Bazı tasarımlarda daha küçük görünüyor , ne zaman lava hammerclaw oynasam o yan tarafları daha keskin ve daha küçük geliyor gözüme . İlginç bir konu , bende resmi bir açıklama isterim bu konuda ^^

5. the_flood

the_flood User

siz baya 2d- 3d büyük küçük muhabbeti yaptığınıza göre oyuna girebiliyorsunuz demek ki o_O
    nasıl girdiğiniz söyleyin de biz de girelim ;)

militaryship-3 bunu beğendi.
  6. TersLale

TersLale User

Frost Diminisher 2d de normal diminisherle aynı boyutta sanki ve ikisi de küçük. 2d de G-X çok büyük ve G-Champ çok küçük. 2d de Mimesis"in de bir tasarımı gözükmüyor.
    Önceden gördüklerim bunlar. Şu an ben de giremiyorum oyuna.

7. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Bahsi geçen 2 tasarımın ilgili istemcide boyutlandırma hatası rapor edildi. Önümüzdeki günlerde düzeltilecektir.

Son düzenlenen: 23 Ağustos 2020
    .Hypnos., Themis. ve Minerva bunu beğendi.
  8. TanrıEru

TanrıEru Guest

o kadar belli ki amaç ve gaye cevap bile verilememsi gerekiyor sana tebrikler canımın içi takıl sen öyle

9. Acaba sen LGBT misin? :D

10. TanrıEru

TanrıEru Guest

Bu soruya cok güzel replik var aslında da forumda yasak işte link falan. Hayır değilim :D

11. Peki avatarda, imzada gökkuşağı görünce öyle zannettim. :D

12. değişik kardeşlerimizi hor görmeyelim onlarda özgür insanlar :D

13. tyranos centrion da kocaman gözüküyor

14. TanrıEru

TanrıEru Guest

avatardaki renk soluk onun dışında gökkuşağının yeşil sarı ve maviden oluştuğunu sanmıyorum bazı şeyleri gereksiz şeylere dirket olarak entegre etme alışkanlığını bırakmanız gerekiyor sanırım bi tık artık

ben sana 2 3 beden kadar ağır gelirim vazgeç şu yapmaya çalıştığın şeyden artık ufak adam

15. ama neticede centurion gemisinin tüm tasarımları üst üste gelse bile bir fark yok gözle görülür ve rahatsız edicidi derecede farklı bu frost diminisher ve nobilis solace

16. ufak adam mı belli imzandan :D düzgün cümle kurmak isterken devrik cümle kuruyorsun acaba kim küçük :D değişik kardeşlerimize saygılıyız ;)

Zer0DayLover ve Saldırı-Hattı bunu beğendi.
  17. modlar mesajları ilettiğine göre konu kilitlensin lütfen insanlar gereksiz konuşmaya başladı

militaryship-3 bunu beğendi.
  18. Evet bazı tasarımları büyük gördüğüne bende şahit oldum. Bu durumun tasarımı kullanan kişiye dezavantaj oluşturacağını düşünüyorum. Geminin büyük görünmesi rakip oyuncular tarafından işaretlenebilmeyi kolaştıracaktır.

19. TanrıEru

TanrıEru Guest

amacı ve gayesi o kadar belli olan birisin ki hani sadece gülüyorum basit kişilik :D

20. renkli kardeşimiz amaç ve gaye kelimelerini çok seviyor muhtemelen sürekli kullanıyor :D seni anlıyoruz çift kişilik ;)

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.