BEACON Droit Tasarımı Hakkında

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ►°Κ•Λ•Η•!•И°◄[T.C]тя tarafından 15 Eylül 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

BEACON Şeref veya Tecrube versin ister misin

1. Evet

40,0%
  2. Hayır

60,0%
Birden fazla oy kullanılabilir.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Öncelikle hepinize merhaba,

BEACON Droit tasarımı hakkında bi kaç düşüncemi sizinle paylaşmak istedim, katılırsanız çok sevinirim. Şimididen çok teşekkür ederim.

Bu yeni çıkan BEACON Droit tasarımını alanlar mülteciler için bi yardım yapıyor ve para yatırıyorlar. Bu BEACON Droit tasarımının bi özelliği olmalı.

%5 şeref veya %5 Tecrube puanı vermeli.

Önem verip okuduğunuz için çok teşekkür ederim.

Algos Paçenko.

ELFİDA___ bunu beğendi.
  2. buna pek gerek yok zaten bu beacon tasarımı süreli die biliyorum zaten bu konu olucaksa olana kadar tasarım satıştan çıkar kimsede bu tasarımdan kalmaz

3. Bağış amaçlı olduğu için özellik gelmesi gereksiz. Bağış karşılık beklenmeden yapılır fakat karşılığında güzel olmasada tasarım vermişler.

ELFİDA___ bunu beğendi.
  4. bağışlar için cıkar olmaz.Sevgiler...

5. Merhaba ,

Arkadaşlar burada kimseyi zorla bağış yapın bu tasarımları alın demiyoruz. Almak ve yardım etmek isteyen alır istemeyen almaz.

Diyelim ki bir yardım yapacaksınız peki benim çıkarım ne olacak gibi sorular soruyor musunuz ?

Mesela aldığım maaş %10 artsın , arabamın benzini %5 az yaksın yada ev kiram %10 azalsın gibi ek özellik , fayda vb. şeyler arıyor musunuz ?

Konusu açıldı , bilgileri paylaşıldı ( Hiç bir özelliği yok yardım amaçlı diye ) yani almak isteyen alır istemeyen almaz.

Kilitlenmesi uygundur.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.