BECEREMİYORSANIZ YAPMAYIN!

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ALUCARD-BeRsErK tarafından 18 May 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Bak arkadaşım, Hitac denen haltı çıkardınız, makinalar deli gibi fan açıyor, hayvan gibi kasıyor. Bana sistem mistem, bağlantı mağlantı denen tatavaları söylemeyin. Hiç bir online oyunda olmuyor da sizde neden oluyor? Yoksa, Türk Telekom size ayrı bir uygulama mı yapıyor. Al işte, 3-5e kamulu baskına gittim. Hitac çıktı yazısı çıktı, benim oyun da gitti. Ne kamu kaldı, ne cephaneler görünüyor. Yapamıyorsanız kaldırın şunu ya.

Drowhake bunu beğendi.
  2. darkorbit reloaded olmuşta güncellenmişte boşverseneeeee

3. Drowhake

Drowhake User

Yabancı serverde oyunuma giriyorum diğerleri (ç)alıyor kutularımı sonra utanmayıp kesiyorlar sırf kasması yüzünden.

4. tamam, oyun browserliği ile ünlü ama artık bırakın bu inadı ve özelliği, kaç gbsa yükleyelim olsun bitsin. Bıktık haaaa!

Drowhake bunu beğendi.
  5. KARANLIK

KARANLIK User

Oyuna girmeden önce lütfen çerezlerinizi ve dns ön belleğinizi temizleyiniz.Oyunla birlikte bilgisayaranızda veya internetinizden program şarkı vb türü çalıştırmayınız.İyi forumlar.

6. normal dns kaç?
    yani hangi rakamlardan oluşur?

7. Drowhake

Drowhake User

Allucardın eski versiyonun 1 bölümnü yenisininde 20 dk sini izledim . Eskisini daha çok beğendim doğrusu.

8. ultimate var, onu da izle.
    Bu arada ben daha çok Berserk'i severim. Bleachin tüm bölümleri + mangaların tamamı, neon genesis evangelion + samurai champloo vs vs bütün anime klasikleri neredeyse

9. ya bnde de aynı sıkıntı var. oyun açık degil. ticarette takılıyorum laptobun altına yumurta kırsam pişirecez düzeyde sıcaklık var. nedeni ne bilmiyorum. her ay temizliyorum laptobumu.

10. takemyhard

takemyhard User

çerzleri temizle..fp'yi güncelle...altta müzik dinliyorsan kapat...ts varsa veya benzeri program kapat internet hızını ikiye katla...sonrada dark alemi hitac şenliği yapmasın diye dua etmeye başla :) (yada başka bir ülkeye iltica et kurtul :D )

11. Merhaba ,

Genel bir sorun varsa en kısa zamanda müdahale edilecektir. Fakat ilk başta alternatif yolları deneyiniz.

DNS ayarı yapılmış ise bunu iptal ederek otomatik DNS aldırın. Yani siz bir DNS adresi yazmayın.

İyi forumlar.

12. takemyhard

takemyhard User

normale döndü oyun ama ben yinede riske girmeden haftaiçi gece yapacağım kapıları...noolur noolmaz o_O

0(-_-)0[ons]0(-_-)0 bunu beğendi.
  13. KARANLIK

KARANLIK User

Sayın Drowhake ve Sayın ALUCARD-BeRsErK lütfen bu tür oyun dışı konuşmalarınızı merhaba de katıl muhabbete konusunda yapınız.Burasının amacını dışına çıkarmayın lütfen.İyi forumlar.Sorun gerekli yerlere iletilmiştir.Varsa bir sorun çözülmesi dileğiyle.

ALUCARD-BeRsErK bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.