Bedava Tamir

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve WolfTR tarafından 9 Ocak 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. WolfTR

WolfTR User

Ben Patlayınca tamirlerim hep Bedava oluyor Tamir kuponum var onlardan Gitmiyor herhangi Bir Premium Üyeliğimde Yok Neden acaba Böle oluyor ?

2. Merhaba ;

Konunuz uygun bölüme taşınmıştır. Bir etkinlik süresi boyunca patladığınız taktirde tamirleriniz bedava olur.

Keyifli Forumlar.

3. WolfTR

WolfTR User

Etkinlik yok Modum yani Olsa bile 1 ay Boyunca olmaz Ben Abd batı serverinde Oynuyorum Vipim Yok olsa anlarım zaten yani Herhangi bir etkinlikte yok Ama tamir bedava

4. Şöyle düzelteyim ;

x-1 yada x-8 haritalarındaki istasyonda tamir olmak ücretsiz. Fakat atlama kapısında yada patladığınız yerde tamir olmak ücretli ve tamir kuponları masrafı düşürüyor.

Duyuru : Herkes İçin Ücretsiz Tamir

Keyifli Forumlar.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 9 Ocak 2015
  5. WolfTR

WolfTR User

Eskiden Nerde patlarsan patla Nerde tekrar tamir olursan ol 500 Uri istiyordu yoksa tamir Kuponu artık onlar kalktımı

6. Merhaba ,

Mod'umuzun verdiği konuyu incelerseniz yardımı olacaktır.

Kilitlenmesi uygundur.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.