Bedel Öde Zarar Et!

Konusu 'Konuşmacı köşesi' forumundadır ve ☾☆_.DΞŁİ.☾☆_[ßØ¥] tarafından 10 Şubat 2021 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Tags:
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Ancak Dark'ta görülecek bir durumdur bu!Şu aldığımız,almak için gayret ederek emek vererek para harcayarak elde ettiğimiz bazı modüller kar değil zarar ettiriyor.Bunun yanında daha ucuz modül çok daha fayda da sağlayabiliyor.Nasıl olur diye soran da pek yok gibi.Şöyle bir bakayım dedim kullanmadığım modüllere de çoğu çöp zaten.175 tane güçlendirici modülden dişe dokunur 10 15 tanesi %20 max %25 faydalı.Hani nerede % 60 şerefler TP ler hasarlar dp ler kalkanlar?Ya bir iki kişide olanlar herkesin dilinde ama iş gerçeklere gelinde hep zarar hep zarar.Sayın yetkililer lütfen bunları merkeze iletin.Nerede görülmüş bedel ödeyerek zarar ettiren bir ürün alındığı?Örnek vereyim daha net olsun;-4%NPC Hasarı,+3%Kalkan,-4%Laserde İsabet Şansı için Cıtadel Elit,Mimesis, Defcom Raven modül de SHD-X1.Bunun yanında bazı XT-10 lar X1 lerden çok daha az verimli oluşturulmuş.Buna örnek;SPC-XT10 -2%NPC Hasarı,+14% Roketlerde isabet şansı Orcus:)) diğeri -2%Hasar+11%Kalkan Delme Spearhead:)).SHD-X1 e bir örnek;-7%Hız,+9%Kalkan,-3%NPC Hasarı Vengance Corsair,Nostromo:)).Bu örnekler de de görüldüğü üzere genelde zarar etmekteyiz.Bu çöpleri bize layık görenleri esefle kınıyorum.İyi günler.

2. epochdas

epochdas User

adı üstünde kararsız modül.Milli piyangoya para ödeyip büyük ikramiye bana çıkmadı bedel ödedim diyebiliyor musun amorti de çıkabilir büyük ödül de orta ödüller de hiçbir şey de çıkmayabilir.Dediğin gibi herkesin dilinde olan modüller büyük ödüldür.Yani daha nadir.Herkese patır patır verirsen zaten modülün bi anlamı kalmaz.

ZamanınEfendisi[TR] bunu beğendi.
  3. deli kardeşim kızman anlamsız ve boş.derdin 200k uri vermense şunu diyeyim normalde bi zeta çatın diyelim indirimsiz 150-200k uri eder.verdiği 30k ucb 25 adet ganimet vs.sen bunların mislini takastan alabilirsin istersen.yani zarar söz konusu değil.sen sadece modüllere yöneldiğin için diperlerini göremiyorsun.zarar ediorsun.sana tavsiyem elinde yterli modül değerleri varsa daha fazlasını isteme.mesela bende orcusa centrioana %17 dp var daha fazlasına gerek yok şu an diyorum ve sarı ve kırmızı modülleri aldıktan sonra eir ıac oil vs şeylere harcıyorum biletleri.sende bu şekil haraket edebilirsin.ihtiyacın olana yönelebilirsin.

4. deliboy haklı arkadaş.kullanım olarak kararsız modul anladıkta verdiği kardan çok zarar ettiriyor..iki tane eksi yeteneğe karşı bit tane saçma sapan bir artı yetenek mi olur?.benim hangarda da en az 20 tane böyle çöp modul var.çöplük müzesinee bağışlıyacam.oyunda denge yok zaten birsey diyende yok.koyun olduk gidiyoruz...ot geldik saman gideceğiz.oyunun dengesini bulacağız derken dibini buldular.

nickaraqua7 bunu beğendi.
  5. .Mephistos.

.Mephistos. Board Administrator Team Darkorbit

Merhaba,

Bahsettiğiniz modüller kararsız modüller olduğu için tamamı ile sizin şansınıza bağlıdır. Bu durumda kar veya zarar etmek tamamı ile sizin şansınıza bağlı olarak gelişmektedir.

Ortada herhangi bir sorun olmadığından dolayı konunuzu Konuşmacı Köşesine taşımış bulunmaktayım.

İyi Forumlar Dilerim.

6. Kardeşim bana tavsiyede bulunma.Sende benim neler çektiğimi bilemezsin.Millet atıyor gemisini oto çoka hiç uğraşmadan topluyor urileri de tp leri de şp leri de ganimet sandıklarını da tasarımları da oyunda ne var ne yok sa hepsini zahmetsizce elde ediyor.Hiç umursamıyor bile kaç tl kaç uri kaç zaman.Adam 4 ayda albay oluyorum diyor sen neden bahsediyorsun.Nasıl umursamam nasıl kızmam.Bak bu gün Hades günü değil mi.Kaç uriye açtım hadesi biliyor musun?Güya %13 parça ihtimali değil mi.100.000 uriye anca açabildim tek kapıyı.Ama millet otomatikten tek tek basaraktan 30-35.000 urilere rahatlıkla açabiliyor kapılarını.Gelde kızma gelde sinir olma.Defalarca yazmama hatta 31.01.2021 de oyunu bırakmama rağmen etkinlikle birlikte tekrar başladım.Gördüğüm luzum üzerine de yine bırakacağım.Çünkü her gün uçan rütbeler 10-12 gün bırakmama rağmen 3.000.000 farkta kaldı.sıralamada 4-5 sıra da yükseldim ne hikmetse.Demekki herşey yalanmış.Uyutuluyormuşuz.Ben bunu anladım.Sende fazla ahkam kesme çünkü kimsenin birşey bildiğide yok kontrol ettiğide.

7. .Mephistos.

Merhaba,

Konu içeriğinde birbirinizi kışkırtıcı, kırıcı söylemlerde bulunmayınız aksi halde konuyu kilitlemek zorundayım, lütfen üslubunuza dikkat ediniz.

İyi Forumlar.

8. DraydiBoy

DraydiBoy User

açık kalmış hava yapıyo

.Mephistos. bunu beğendi.
  9. Evet anlaşılan sizlerden tatmin edici çözüm odaklı problem gidermeye yönelik bir cevap alamadan konu farklı taraflara gidiyor.Bu tür hatalı ödül dağıtılmasını merkeze rapor edebilirseniz kafi.Konu kilitlenebilir.

.Mephistos. bunu beğendi.
  10. .Mephistos.

Merhaba,

Konunuz talebiniz üzere kilitlenmiştir.

İyi Forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.