Beğen Beğen nereye kadar ?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ■usŧά.__.~`ħı®sız~`™ tarafından 15 Haziran 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Form da Beğenme butonu olsun mu

1. olsada beğenirim olmasada beğenirim

22,2%
  2. Beğenme butonu olsun tartışmak istemiyorum

100,0%
Birden fazla oy kullanılabilir.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. oyun formunda beğen butonu var tamam olsun beğenme butonu neden yok daha çok adranalin olur millet daha güzel konular açar bizlerde beğeniriz ve tartışma ortamı olmaz konu kilitlenmez .Bu öneriyi konular kilitlenmesin diye yazdım .ve 100 beğenme olduğunda konu kilitlensin .Tepkinizi yazarak tartışarak değilde beğenmeyerekte verebilirsiniz .Fikir geliştirilebilir Fikirlerinizi bekliyorum

hakguguk bunu beğendi.
  2. ÈrroR_™

ÈrroR_™ User

begen butonu zaten var begenmeme mi yazcaktiniz?

3. Kardeş çoğu forumda + mesaj çoğunluktadır - mesaj genelde insanlar tarafından pek hoş karşılanmıyor.

Forumda anket sistemi mevcut.

Son düzenlenen: 15 Haziran 2016
  4. ÈrroR_™

ÈrroR_™ User

ben hicbirsey anlamadim, mesajda ne isteniyor anlamadim:cool:

5. Adam diyor ki - butonu gelsin.

ÈrroR_™ bunu beğendi.
  6. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Konunuzu bir kaç okumama rağmen,pek bir şey anlıyamadım.

Forumda beğen butonu zaten var.

Beğenmedim butonumu istiyorsunuz,eğer isteğiniz bu ise,beğen butonuna basmassınız olur biter.

Ayrıca konularını beğenmediklerimizi,cevapla kısmıyla eleştirebiliyoruz.

Güncelleme ve Fikir havuzundaki konular,çok aykırı bir şey yoksa,yıllarca kilitlenmeden kalabiliyor.

Keyifli Forumlar.

ÈrroR_™ bunu beğendi.
  7. Oyunda beğen butonu var ise beğenmeme butonuda olsun en azından eleştiri yaparken dozunu ayarlayamayan beğenmedim der tartışma çıkartmaz Face you tube vs de begen ve beğenme diye buton var burda da olsa ne kaybedilir . Hem konunun özü saptırılmaz sizlerede kolaylık olur çilingir gibi konu kilitlemek zorunda kalmazsınız . Yani beğenilmeyen bir konu için uzun uzun yorum yapılmaz onu demek istiyorum . Beğenmedim bu olmamış der çeker gidersin .Konuları açanlarda daha beğenilecek konular açar çünkü kimse beğenilmemek istemez

8. valla tebrik ederim rehber bu yanıtı iftardan sonra yazmışsınız ama sanırım tatlıyı fazla kaçırdınız...
    şimdi ben beğen butonuna basınca filanca kişi beğendi yazıyor basmadığım zaman beğenmediğimi nasıl anlayacaklar onu merak ettim..sarı çizmeli mehmet ağa beğen butonuna elini getirdi ama basmadımı diyecek..

9. Beğenmeme butonu olduğunda inanınki ortaya çok güzel fikirler çıkar ve kimse ikiyüzlülük yapmadan zoraki bir şekilde beğendim butonuna sırf arkadaşının hatırı için basmaz .Biz eleştiriye gelen bir toplum değiliz sebebi bizim yaptığımız tüm eleştiriler hep yıkıcı olur öyle öğrenmişiz çünkü halbuki eleştirilerin gerçek manası yapıcı olmaktır . Ressam olduğum için eleştirinin ne demek olduğunu çok iyi biliyorum adam gelip resmimi eleştirir al kardeşim fırçayı sen boya o zaman derim :)birde bunu bende yaparım diyenler varki hiç çekilmiyorlar yapsaydın o zaman

ÈrroR_™ bunu beğendi.
  10. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Burada açılan konular genelde oyunda olmasını istedikleriniz.

Herkes oyunun daha güzel olması adına bir takım fikirler sunuyor.

Bu arada sizide araya katarak cevaplamak istiyorum.

Konuyu açtınız,fakat arkadaşlarımızın beğenmediği yönleri var.

Beğenmediği yönleri yazmak yerine,beğenmedim butonuna bastı ve gitti.

Siz nereden bileceksiniz,arkadaşın neyi beğenmediğini,veya konunuzun hangi bölümünün geliştirilmesi gerektiğini.

Şöyleki;siz beğenmedim butonunun üzerine gelerek,arkadaşın neyi beğenmediğini anlayabiliyorsanız,ona lafım yok.

Keyifli Forumlar.

ÈrroR_™ bunu beğendi.
  11. tamda beklediğim bir yanıttı fazlasını beklemem hata olurdu zaten...neyse siz arkadaşlara yardımcı olmaya devam edin başarılar kolay gelsin..

12. ÈrroR_™

ÈrroR_™ User

bende aynen cok kez okudum :D tek degilmisim sevindim :D
    artik anladigima gore:D kisiler sevmedikleri kisilere kafasina gore begenmedi yapar, aslinda begeniye deger konularda begenilmez olur diye dusunuyorum.

Rehber bunu beğendi.
  13. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Beklediğiniz yanıtı verdiğime sevindim,demekki aklın yolu birmiş.

Arkadaşlara yardımcı olmaya devam edeceğiz,acizane görevimiz.

Başarı dilekleriniz için de ayrıca teşekkür ederim.

Keyifli Forumlar.

ÈrroR_™ bunu beğendi.
  14. Gene de vicdan meselesi ben yiğidi öldür ama hakkını yeme diyenlerdenim .Beğenilecek konu olduğun da beni 1000 kere kesen oyuncunun bile fikrini beğenirim .

15. ÈrroR_™

ÈrroR_™ User

bende oyleyimde sen,ben disinda bir dunya var burda inkar edilemez, herkese dogruyu ogretemeyiz.sonra okadar cabala harika bir fikirle gel resimler v.s anket ac derken sabote edilsin.insan sinir olmazmi:) vicdan burda , flaxli adama, boss sibelonu zar zor patlatcagi sirada kamu acanla bir kaybolmus.

16. hakguguk

hakguguk User

bence de seçme şansı olmalı tek seçenek emrivaki gibi oluyor ve megolomanlık gibi geliyor bana.sanki beğenilmediğini içine sindirememe gibi bir görüntüde yaratıyor.beğenme butonu olsun bencede

17. Face ve you tube de bile var .DO nun neyi eksik :)İlla beğemek zorundamıyız .Demokrasi varsa beğenmedim seçeneği de olmalı bence

hakguguk bunu beğendi.
  18. hakguguk

hakguguk User

aynen hem olmamasını istemek resmen olumsuz görüş görmek istemiyorum demek.belkide kendine güvensizliğin bir ifadesi de sayılabilir :D

19. Kötü birşey yaptığınızda sizi eleştiren sizin dostunuzdur. manav çürük domatesi satmaya çalıştı ohh ohh ne güzel ne güzel evde bunlarla salça yaparım demek beğenmek değildir . Belki misafirim var salata yapacağım :)mesela bir reklam var Kirlenmek güzeldir ya niye güzel olsun işte üstün başın çamur birde deterjan parası vereceğiz bunun neresi güzel biri bana açıklasın .Böyle bir reklamın beğenmeme butonu olması lazım cebimdeki parayı çaktırmadan çekiyor hemde güzellikle yök yee Bunları örnek verdim sadece hayatta beğenmek ve beğenmemek gerekir tercih hakkımızın olması lazım sırf oyundaki düğme için yazmıyorum bilinç altımıza herşeyi beğenmemiz için baskı yapılıyor ve ben buna karşıyım

hakguguk bunu beğendi.
  20. hakguguk

hakguguk User

seçenek olmaması tek başına bir dayatma oluyor zaten.seçenek olmayan bir anket olmaz o zaman o anket olmaktan çıkar.verilen tek bir yanıttan o fikrin beğenilip beğenilmediği ortaya çıkmazki zaten ya sadece beğenen sayısı belli olur yada sadece beğenmeyen sayısı belli olur.farzedelim 50 kişi beğendi belki beğenmeyen 100 kişi olacak nerden bileceksinki.yani 2 den az cevap seçeneği olan bir konuya ''ANKET'' denmez :D

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.