behemoth tren hesaplar

Konusu 'Genel Konular' forumundadır ve NOELBABA tarafından 9 May 2024 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. NOELBABA

NOELBABA User

bu oyun yetkilileri nerede ve ne yapıyor şu BL haritalarındaki rezilligi ne zaman fark edip mudahale edecekler şikayeti buradan degil supporta video ve kanıt olarak gönderin diyorsunuz supporta video gonderiyoruz hiçbir sonuç çıkmıyor şu TR3 sunucusuna gelip rezilligi kendi gözlerinizle görüp mudahale etseniz diyoruz artık bir tutucunu ve tren kullanan kişilerin öunun kesemiyorsanız ve gerekli mudahaleleri yapmıyorsanız ne anlamı kaldı ozaman oyunu iyice boşlamıssınız ban dalgası gelıyor kurtulduk dıyoruz aceba banlandılar mı dıyoruz yok tren ve tutucu kullanan kısıler hayla oyunda hıç bot kullanmayan veya 3.parti yazılım kullanmayan kışıler yasaklanıyor bu işte ya bir teslik var yada oyundaki yetkili kişiler oyun içerisinde ayrımcılık yapıyor bunun başka bir açıklaması daha yok oyunun daha tam kapasıtelı hıle tespıt edecek bir duzenegi yok supporta mesaj yazıyorsun sıkayet edıyorsun oyuncuları 1 ay gecıyor cevap veren yok cevap verseler bıle otomatık olusturulmus klasık darkorbıt cevapları oyuncular ıncelenecek gereken yapılacak neyini inceleyip kontrol edeceksınız videoda zaten tren oldukları açık açık bellı nick de belli şikayet ederken hesapların ID'lerine kadar herseyi zaten veriyoruz e daha neyi inceliyorsunuz futbolda nasıl hakemler şike yapıp bir takımın kaderini belirliyor ise belirli manipilasyonlar yaparak darkorbit yetkilileri de aynısını yapıyor gelen şikayetlerdeki hesapları kayırıyorlar bu kadar basit TREN grupları bl haritasında 1 günde milyarlarca TP ŞEREF elde ederken bunları nasıl oluyor da oyun yonetimi göremiyor

2. Darky

Darky User

valla şu bl ve mindde acayip şeyler dönüyor. Oranın ekmeğini hep belli hesaplar ve klanlar yiyor. Bir dengeleme gelmesi şart.

3. TR|SUBUTAY

TR|SUBUTAY Board Administrator Team Darkorbit

Bu durumun farkındayız ve gün içerisinde haritada olup kontrol ve teyitleri yapıyoruz. Ban dalgaları içerisinde kademe kademe gelmektedir.

**CLİO** bunu beğendi.
  4. KruelSiege

KruelSiege User

Subutay madem haritaya girip kontrol yapıyosunuz ben de bir şey söylemek istiyorum.

şirket ana üslerinde sürekli aktif olan ve iki ileri bir geri giden gemiler var. Bunlar 7/24 online. Sadece benim sunucumda var sanıyodum ama video izliyorum, o sunucularda da var. Bunlar muhtemelen oyundan data çekmek için açılan hesaplar

bi ara forumda okudum, kim hangi haritada bunun bilgisini parayla satan oyuncular varmış. Sistemin detayını bilmiyorum ama bence bu ana üste takılan hesaplar bu mevzu için oyundan data cekiyor bunları da banlayın bence

5. NOELBABA

NOELBABA User

umarım bu konuya çözüm bulursunuz aynı zamanda KruelSİege arkadaşın da dedigi gibi x1 haritalarında ve x8 haritalarında hangarda sürekli kendi kendilerine dolaşan hesaplar var ve bunlar DATA oyundan veri çekiyorlar ve bunu yapan kişiler anlık olarak oyuncuların yerini tespit edip discort uzerinden kurdukları duzenek ile para karşılıgında ticarete dökuyorlar bunun acil şekilde düzeltilmesi ve kapatılması gerekiyor

6. BaMbUlBeee

BaMbUlBeee User

hangi ban dalgası kaç haftadır yazıyoruz biz tüketücü olarak sorunu söyleriz sizler uygularısnız ama ne diyorsunuz ıd adresi nick falan filan ben mecburmuyum 300 400 kişinin peşine düşmeye her seferinde aynı kelimeler sonra bizim sinirler tavan iki argo kullandık diye hemen ban soruya bile cevap vermeye tenezül etmeyen insanlardan yardım beklemekte boş bir umut ve halen ban yok ban dalgasından bahsediyorsunuz he varsada yeniaçılan hesapları banlayorsunuz sanırım ya oyunda neredeyse kullanmayan yok neden halen bu yaln sözlerle oyalıyorsunuz insanları neyiz biz aptalmı görünüyoruz yoksa susturlmaya mı çalışılıyoruz ne anladım gitti

7. DAYI2*

DAYI2* User

sayın admin gerçekten güzel tespit yapıyorsunuz benim hiçbir şekilde hileye bulaşmamış gemimi banladınız sırf trenlere kase atıyorum diye
    şimdi yine o gemimin seviyesine gelemesemde hala kase atıyorum o sizin tespit edemediginiz trenlere siz tespit etmeye devam edin........

8. NOELBABA

NOELBABA User

sence tespit yapıyor olmuş olsalardı oyun bu durumda olur muydu oyunun şuan en büyük sorunu TREN ve TUTUCU'dan önce ne biliyor musun oyunun veri tabanına sızmışlar ve DATA çekiyorlar ve oyuncuların yerlerini anlık olarak tespit ediyorlar ve bunu para karşılıgında satıyorlar aylardır bu konu hakkında her türlü şikayeti gerekli video kayıtları yaptık gönderdik ama hayla kapatamadılar veri tabanını bile güncelleyip saglama alamıyorlar bunu yapamayan oyun yönetimi sence BL haritalarındaki TREN ve TUTUCU kullanan hesapları tespit edecek kapasiteye sahip mi ?

9. ateistkeci

ateistkeci User

Bu data çekme mevzusu falan onu yapan kişi geçen seneden beri bu bugun kapatılması için çalışıyor hatta nasıl olduğunu bile anlatıyor ancak merkez ekip hala niyeyse çözemiyor :D

10. NOELBABA

NOELBABA User

Oyunu yöneten kişiler profesyonel olmadığı için ola bilir bildikleri tek şey saçma sapan gemi tasarımı yada Pet tasarımı getirmek bu DATA çeken kişi oyunun içine sızıyor ise oyunu tamamen kendine geçirsin yada bütün veri tabanini silip atsın madem o kadar kolay erişim var bu oyunun veri tabanına erişime gerekeni yapsın belki o zaman oyun yönetimi ilgi gösterir

11. TR|SUBUTAY

TR|SUBUTAY Board Administrator Team Darkorbit

Gerekli incelemeler yapılmaktadır.

garipkont3 ve Tata bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.