Belirsiz bir zamana kadar yasaklandın.(Cheat ban)

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve OnePiece tarafından 23 Kasım 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. OnePiece

OnePiece User

Merhabalar ben Metin 21 yaşnda üniversite öğrencisiyim. Konuyu fazla uzatmadan asıl mevzuya girmek istiyorum. Adamın biri beni 7-8 defa üst üste kesince ben de dayanamayıp globalda adamlara küfrettim bu olaydan sonra sınırsız ban yedim. Adamlar bize kötü söz söyleyince neden sınırsız ban değilde 1 haftalık ban yiyorlar? Sınırsız bandan kurtulabilmek için ne yapmam gerekiyor? Ve son olarak şunu da eklemek istiyorum bu oyunu 6 aydır falan oynuyorum bir haftadır oyun çekilmez bir hal aldı, k,mseye bir şey yazamaz oldum. Yetkililerden birinin konuyla ilgilenmesini arz ediyorum. Lütfen bir şeyler yapın yeni bir hesap açıp bu kadar geliştirmek çok zamanımı alır ilginiz için teşekkürler. Herkese iyi oyunlar...

2. İstiklal

İstiklal User

Merhaba ;

Lütfen bu tür konularınızı , Genel Konular kısmına açınız.Konunuzu ilgili kısıma taşıyorum

Banlanma sorununa gelecek olursak , Forum üzerinden bizlerin bir yetkisi olmadığı için bu konuda bir şey yapma şansımız yok.

Lütfen İD Numaranızı yazarak , Durumu Support ' a izah ediniz

Kilitlenmesi uygundur , Keyifli Forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.