Bug / Oyun hatasi Ben Bıktım Bu Sorunlardan

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve RΛ¢ØN™»C★« tarafından 29 May 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Oyunun ilk ve en sık yaşadığım problemi herhangi bir internet kopması ve daha sonra internetin oyuna tekrar bağlanmasıyla çıkan sorun haritada var olan NPC veya düşman gemilerin oyunda gözükmemesi ve hiç bir şekilde onlara tıklayamamam ve bu nedenle imha edilmem en sinir olduğum konu. Resim;
    İkinci bir konu ise bana 1 kez oldu arkadaşıma 2 kez oldu ve restart gelmeden kesinlikle düzelmiyor portaldan atlıyorsunuz sizi atlıyormus gibi gösteriyor ama gemi resmen kilitleniyor hiç bir şekilde radyosyon da ölemiyorsunuz hiç bir şekilde başka kapıdan atlayamıyorsunuz eğer bu sorun normal haritalar da olsa bile resmen devre dışısınız hele ki kapılarda olduğu zaman booster sürelerine adeta yazık oluyor buyrun videosu buda;

ORNİTORENK_PERRY bunu beğendi.
  2. Full clienti indirmn gerekiyor :D Cidden sinir bozucu olmaya başladı oyun hataları.

3. GÖÇEBE

GÖÇEBE Guest

Merhaba,

Destek birimine yazın lütfen, videoyla birlikte. Hesabınıza girmeleri için onay verin.

İyi forumlar.

4. Yazsak izin versek ne oluyor ki modum?

Bakın şöyle izah edeyim.

Yabancı server oyuncusuyum Türklere mesaj attığımda işine geldikleri konuları yanıtlıyorlar gelmediklerinde yabancı supporta yönlendiriyorlar. Yabancı support zaten RESMEN TÜRK düşmanı hele de o Türk oyuncu sıralamdaysa her neyse konuyu uzatmayayım. Gelecek cevap 2-3 saat için'de değil en az 1.5-2 gün gelen cevapta kesinlikle tatmin edici değil. Bu sefer tekrar Türk supporta yazıyoruz onlar ilgilenmeye çalışıyor bir birleriyle iletişim kuruyorlar vs vs artık aralarında ne geçer bilmem ama tek bildiğim şey gereksiz yere uzatılması ve herhangi bir çözüm üretilememesi.. Peki bunu neden buraya yazıyorum belki bir umut görür de birşeyler yapılabilir ya da benimle aynı sorunu yaşayan varsa konuya dahil olursa çok sevinirim. Ciddi anlamda sıkıyor bu durum beni

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.