Ben bot lardan çok sıkıldım

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve -[ŞAHAN]- tarafından 15 May 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. -[ŞAHAN]-

-[ŞAHAN]- User

Adam 4 saat oyun oynamış ve nasıl oluyorsa 500 m credis para kasa biliyor ve açık arttırmada citadel ve citadel elit i ala biliyor 250 şer m basıp mantık lı birşeymi bu oyun

2. BABAKURT

BABAKURT User

4 saatlik bot ile olmuyor o. adamın klanında gemisi var kredi atmış boş gemiye citadel almış.

3. oben

oben User

bot 4 saeete bukadar kasıyor hee...

4. Merhaba,

Konunuzla ile ilgili örneğin bir oyuncu bulunduğu klandan yardım alıp kredi gönderilmiş olabilir, kendisi kredisini biriktirmiş olabilir ve son olarak skylabından promerium çekerek bunu satarak krediye dönüştürebilir bu yüzden o kişiyi bot kullanmakla suçlamak doğru olmaz.

İyi forumlar dilerim..

5. Sen onu bunu bırakta bu yaratık kesme ile kutu toplama botunu bir çözüm bulunmaz ise bende başlıycam.

6.  
  7. bot bir çok oyunun baş belası, ben x7 haritalırnda görüyorum ama aynı şirket kesemiyorumda :) pembe kristalonları kesiyorum içinden çıkan yaratıklar 20-30 tane oldumu botçuların canını pirana gibi yiyip bitiriyor patlıyorlar bile bazıları :D

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.