ben durduk yere hasar alıyorum .... ????

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve BigBarracudA tarafından 27 Mart 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. 5-3 teyim daha önce inceptorlar sıkıyodu 30 40k şimdide durduk yere 70k üstü hasar alıyorum

kimseyle bi savaşım olmadı ortada npc felan yok benim pc çok sağlam internetim kesintisiz 16mbit yani oyunda sorun var

2. Merhaba ,

Bazen haritalarda Barracuda'lar bug'ta kalıyor. Belli bir yerde doğuyor kırmızı yanıp sönmeye başlıyor ve en yakınındaki bir geminin yanında gelip patlıyor. Böyle bir durum yaşıyor olabilirsiniz.

Bu durumu gerekli yere iletmiştik fakat sanırım hala düzeltilememiş. Ayrıca haritadaki mayınlar bazen gözükmüyor yani çarpınca bazıları gözüküyor.

İyi forumlar.

3. azizim ben açıklama yaptım netiimde sıkıntı yok pc de yok ayrıca bugda kalan npc yok 2 3 defa yeniledim sayfayı yine öyle oldu
    ama dediğiniz gibi bu bi sıkıntıdır ve iletmişseniz tamamdır çözülmesi ümidiyle iyi çalışmalar
    kilit

4. Merhabalar;

Konu kilitlenmiştir.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.